Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca wiedziec dla pewności

ręka tam- czy moglo dojsc do ciązy ?

Polecane posty

Gość chcąca wiedziec dla pewności

otóz tydzien temu leżałam sobie z chlopakiem na łózku on obok mnie byłam troszke wstawiona, on mnie obejmował, głaskał itp. az w koncu zjechał rękami ciut niżej poza granice spodni i dotknał mnie tam gdzie są włosy łonowe, na pewno nie w okolice pochwy ani cewki moczowej itp.bo bym to czuła- to było dotknięcie takie zwierzchu, przez chwilę ,potem sobie pomyślałam ze przeciez on mogł miec jakies minimalne ilsoci spermy albo cos.. ale w sumie nie dotknał mnie w okolice wejscia do pochwy , czy mozliwa zatem jest ciążą? mi sie wydaje to raczej nimozliwe. Dodam, ze jestem dziewicą. nie mam w sumie zandych objawów ale nawet jak dostane okres, a za miesiąc drugi to i tak bede ciutke w niepewnosci. :/

Gość skłamałam
hahahahhahahaahahahahahaha Od tego można urodzić wombata australijskiego

Gość karnitynka ...
wombaty sa super, takie tlusciutkie i leniwe, tez chce urodzic jednego. Kto mnie dotknie we wlosy lonowe (ktore zreszta dzis ogolilam) ha ha ha

Gość marne do tego powtarzasz sie

Gość O Boże
no niemowcie, że laski sa aż tak naiwne ... Wychowanie sexualne powinno być obowiązkowe w szkołach. I na maturze chyba też. Bo potem taka jedna z drugą zachodzi w ciążę bo połknie spermę albo pocałuje faceta w policzek.

Gość smieje się tylko zero
Dziwne , ze wszyscy tacy doswiadczeni i skłonni do krytyki. To niech ktoś odpowie ze NIE na 100%% albo TAK na 100%

Dziwne , ze wszyscy tacy doswiadczeni i skłonni do krytyki. To niech ktoś odpowie ze NIE na 100%% albo TAK na 100%

Gość ja ci to mówie
na 1000000% nie jestes w ciązy!!!

nie można było tak od razu!!!!! Niech się dziewczyna nie stresuje.

Gość O Boże
Na 100000000000000000% nie. Zadowolony (a) ???

Gość anii
Kochana nie było petentracji, nie może być ciąży. Spokojnie!

Gość okra
a nie prawda, bo niestety to sie zdaza wszedzie tam gdzie jest wilgotno, a zwlaszcza w tych okoloicach dtkniecie wilgotnymi od "tego" rekoma, moze doprowadzic do ciazy i czestop sie to podobno teraz zdaza pa ( na 100%

Gość chcaca wiedzieć dla pewnosci
ok, tylko, ze to nie bylo na zasadzie ze lezelismy sobie na nago on mial od tego mokre rece i dotykał mnie w roznych miejscach- nie! ja leżałam w calym ubraniu on tez i po prostu miział mnie po brzuchu itp. i pewnym monecie zjechal troche niżej (nie czułam zeby miał cos wilgotnego czy cos) i pzrejechał mi poprostu dłonmi tam z przodu tam gdzie norm.rosna włosy-no ale nie mam pewnosci czy nie miał jakiejs min. ilosci spermy i czy faktycznie mogl mnie gdzies dalej dotknąc (ale w sumie bym to poczula). sama nie wiem dla mnie to troche nieprawdopodbne, chcialm sie tylko upewnic na waszym forum ale ten ostatni post mnie troszke zmartwił :(

Gość Ciezki przypadek ot co
Zajscie w ciaze jest niemozliwe!!!!!!!!!!

Zajscie w ciaze jest mozliwe!!!!!!!!!!

Okra: przestan glupio krakac. Nonsens.

Gość nigdy w zyciu
dziewczyno nie moglas zajsc w zaden sposob,jak by to byloby mozliwe to bylo by nas chyba na swiecie ze sto razy wiecej. Jesli by Ci wsadzil palce do pochwy to wtedy moglabys sie zaczac martwic,ale w takich miesciach jak Ty piszesz-nigdy w zyciu.

Gość loretta0000
NIE I NIE I NIE NA 100%

Gość ________LOL_________________
Proponuje zadzwonic do RAdioMaryja...czy jak to sie zwie..pewnie udziela szczegolowychych info........

Moim zdaniem fakt, że byłaś wstawiona zwiększa prawdopodobieństwo ciąży o jakieś...56,458%

Gość chlapa
moim zdaniem mozna i tyle tak 66% bylo o tym w na lekcjach tylko trzeba bylo uwazac a nie smichy hihy