Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick przymusowy

jaki musi być facet,żeby kobiety same o niego zabiegały?

Polecane posty

znowu ja:) ja na constans:) tak bez klusek, bez klusek wulgarek:) kobietki chcą jak coś chińskich słów:) ❤️

Gość kobietki chcą jak coś chińskic
14.05] 18:48 wodna_lilia do 14.05] 18:43 tak jak sie im nudzi to moze i tak. ale to lokalowe. te kobietki nie, potrzebuja kochanego, z sercem, cieplutkiegoo bardzoo Liliowa...jak liliowy pocałunek:* 18:48 nick przymusowy maup 18:49 nick przymusowy kurwa mać 18:49 kurde lilija to znowu Ty wymiekam 18:51 wodna_lilia hmm jesli chodzi o jeziora lokalowe to tam kobietki łowia money i cash taki rodzaj rybek a jelsi chodzi o jeziora miłosci, to kobietki łowia leszczyka zatem ten sam leszczyk ma inne branie w zaleznosci od srodowiska, ktore wytycza takie a nie inne kobiety, ich grupa.. materia rzadzi, niestety Liliowa...jak liliowy pocałunek:* 18:51 nick przymusowy dupy dać 18:51 nick przymusowy i przestan przeklinać maup bo nici z terapi 18:53 nick przymusowy pierdu pierdu siu siu musiu 18:54 nick przymusowy kutas pizda huj kurwa cipa jebać ruchać 18:56 wodna_lilia znowu ja ja na constans tak bez klusek, bez klusek wulgarek kobietki chcą jak coś chińskich słów Liliowa...jak liliowy pocałunek:*

Gość nick przymusowy
cyga - nyga to - tam to;)

Gość kobietki chcą jak coś chińskic
kobietki chcą jak c Temat: jaki musi być facet,żeby kobiety same o niego zabiegały? 1 2 18:37 nick przymusowy 18:38 MUSI być FACETEM a nie DUPKIEM ! 18:38 być jak monkey brain 18:39 moje wymagania 1dobrze usytuowany 2. wysoki 3. dobrze zbudowany 4. zaradny 5. uczuciowy 6. szczery 7. brunet 8. ponizej 180 nie ma szans 9. dobry w lozku 10. 18:39 vale tudo przystojny, dobrze zbudowany i najważniejsze z KASĄ śpiewała kiedyś o tym Maryla " bo to co nas podnieca to się nazywa..... " 18:39 manietka dla każdej z grup kobiet inny 1 grupa kasa - materialistko odp znasz 2 grupa - damy odp stanowisko, prestiz, garnitur 3 grupa - księżniczki odp cos posredniego miedzy 1 i 2. 4 grupa - romantyczki odp serce, musi byc jedyny i niepowtarzlany dla niej, miec cieplo w oczach, pasje, serce, taki bardzo jej 18:41 lilia-wodna musi znac chińskie słowa, szczególnie miłość 18:41 nick przymusowy moje wymagania a zanim go pozasz, to skąd wiesz czy jest dobry w łóżku? 18:42 grupa piata umysl- o tym chyba jeszcze nie bylo mowy 18:42 moje wymagania no nie wiem ale potem przeciez sie to okaze 18:42 MUSI być FACETEM lilia-wodna=malutka = blehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 18:42 nick przymusowy no dobra i jak posiada te cechy to musi sobie skombinować coś do oganiania sie od babów, bo mu nie dadzą spokoju? 18:43 być jak monkey brain 18:43 być jak monkey brain 18:43 jhkciutic musi byc słodki ,zabiegać o względy,inteligentny musi mieć to coś,trudne zadałes pytanie 18:43 zywczajnym skurwysynem musi być!kobiety za takimi sikająpo nogach wiem cośo tym 18:44 nick przymusowy powtarzam: no dobra i jak posiada te cechy to musi sobie skombinować coś do oganiania sie od babów, bo mu nie dadzą spokoju? 18:44 moje wymagania ogolnie: facet musi byc facetem i seks jest bardzo wazny! Czyli ma dac przyjemnosc partnerce. 18:44 być jak monkey brain maup jak twoje rozdwojenie jazni lapiej tobie leszczyku ?????????? 18:46 nick przymusowy no jestem leszcykiem i mam przynajmniej spokoj 18:47 lilia_wodna tak jak ma serce, dusze to i ma bogactwo wnetrza a tym samym inteligencje, madrosc, to cos no nie moze sie opedzic od babow, szczegolnie tych niematerialnych, przedzial 17-25 i wyzej, nielokalowe w koncu to rzadkosc uslyszec w ustach faceta slowa; ze on wrazliwosci w oczach, nie biuscie szuka a jak ma konto to od 25 w wzyw lolakowe, ale nie wiem czy widza wiecej niz to konto, szkoda nie widziec takiego serca, tych oczu, ustek, i tego poliglotyzmu, umie tyle jezykow, hiszpanski, chinski, migowy i..sercowy 18:48 wodna_lilia do 14.05] 18:43 tak jak sie im nudzi to moze i tak. ale to lokalowe. te kobietki nie, potrzebuja kochanego, z sercem, cieplutkiegoo bardzoo Liliowa...jak liliowy pocałunek:* 18:48 nick przymusowy maup 18:49 nick przymusowy kurwa mać 18:49 kurde lilija to znowu Ty wymiekam 18:51 wodna_lilia hmm jesli chodzi o jeziora lokalowe to tam kobietki łowia money i cash taki rodzaj rybek a jelsi chodzi o jeziora miłosci, to kobietki łowia leszczyka zatem ten sam leszczyk ma inne branie w zaleznosci od srodowiska, ktore wytycza takie a nie inne kobiety, ich grupa.. materia rzadzi, niestety Liliowa...jak liliowy pocałunek:* 18:51 nick przymusowy dupy dać 18:51 nick przymusowy i przestan przeklinać maup bo nici z terapi 18:53 nick przymusowy pierdu pierdu siu siu musiu 18:54 nick przymusowy kutas pizda huj kurwa cipa jebać ruchać 18:56 wodna_lilia znowu ja ja na constans tak bez klusek, bez klusek wulgarek kobietki chcą jak coś chińskich słów Liliowa...jak liliowy pocałunek:* 1 2 oś chińskich słów