Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczecinianin1979

Ideał dziewczyny - czy takie istnieją ?

Polecane posty

A więc : - wrazliwa - uczuciowa - potrafiaca kochac - wierna - inteligentna - wierząca - nie paląca - nie materialistka - osoba z dużym temperamentem - lubiaca pieszczoty, pocałunki, sex - lubiąca się kobieco ubrać ( ubrania podkreślające figurę i wcięcie w talii oraz nogi ) - mająca wszechstronne zainteresowania - lubiąca dobrze się pobawić - pójść na romantyczny spacer - do kina - do teatru - do kościoła wraz ze swoim misiem - jeśli chodzi o wygląd 165 - 170 cm 50 - 60 kg, jędrne piersi ( wcale nie wielkie ale jędrne ogrągłe ) - osoba na którą zawsze można liczyć - która jest namiętną temperamentną i pomysłową kochanką - przyjaciółką ktora zawsze doradzi właściwie. I CO WY NA TO ? ;-)

Gość to znowu ty
??????????????boshe

Gość zapomniales o koncie

Gość to znowu ty
porabany jestes koles

Gość zapomniales napisac
czy ma byc dziewica czy nie musi :classic_cool:

Gość anula....
nie ma ideałow, nie tylko jesli chodzi o facetów, o mezczyznach nawet nie wspomne;)))

Gość do autora topiku
a jaki Ty jesteś?Jestes ideaąłem skoro szukasz idealnej dziewczyny?Czy potrafisz też coś dac od siebie czy tylko wymagasz?:-o

chodzi o to, że człowiek ma w głowie okreslony obraz partnerki / ra i do niego dąży. każdy ma swoje marzenia i chyba nikt mu nie zabroni ich mieć co ? ;-)

Ideały nie istnieją. Bo nawet jeśli wydaje Ci się, że wyliczyłeś wszystkie najważniejsze zalety, to może okazać się, że są wady, które będą nie do zniesienia;) Poza tym...wszystko jest względne

persymonia - dokładnie !! jednak są rzeczy jakich ja np nigdy nie zaakceptuje u kobiety np to, że pali albo to, że jest materialistką. reszta jest względna a materialistkom mówię zdecydowane NIE !!!!!!!!

Gość Szukaj zdrow...
wyuzdanej dziewicy. najlepiej w kosciolku. :P ach ci faceci...

smiejcie sie smiejcie, ale w duszy kazdy ma jakis wizerunek partnera, pozniej sie slyszy NIE JESTES W MOIM TYPIE, a dlaczego ? bo nie jestes jej / jego idealem !!

Gość znaczy sie
ze jak urodzi ci dziecko i jej piersi stracą jędrnośc -a wszystkie tracą to ją kopniesz w d... i poszukasz nowej :o

Gość znaczy sie
kazdy jest materialistą to podstawa egzystencji a palenie można rzucić

Gość fddf
zapomniałeś dodać ,ze powinna wspomagać dzieci w Afryce.

Gość znaczy sie
zeby sie dobrze bawić,pójść- do kina - do teatru TRZEBA MIEĆ NA TO PIENIADZE!!!!

brzmi prawie jak opis mojej osoby :D niestety wzrost nie jest wzrostem twego idealu - mam 175 cm, wiec chyba odpadam w przedbiegach. reszta moich zalet moze zatem sie schowac skoro nie spelniam tego warunku, rozumiem?

opowiem Ci cos.... moj przyjaciel mial taka sytuacje. spotykal sie z dziewczyna od jakiegos czasu. no i ktoregos dnia dostal wyplate. przyszla do niego dziewczyna do pracy jak skonczyl gdzie normalnie nie przychodzila. powiedziala mu wprost: TERAZ IDZIEMY NA ZAKUPY, KUPISZ MI SPODNICZKE, SPODNIE I KARTE DO TELEFONU. on na to powiedzial MUSI ZAPLACIC ZA STUDIA, POMOC RODZICOM FINANSOWO I BABCI KTORA MIESZKA SAMA. na to owa dziewczyna z rozbrajajaca szczeroscia stwierdzila WIESZ ZASTANAWIAM SIE DLACZEGO JA JESZCZE Z TOBA JESTEM... I to jest potrzeba egzystencji ? to jest kurestwo !!! to nie jest dziewczyna a jakas .... rozumiem jesli od czasu do czasu chlopak cos kupi dziewczynie czy jak zaprosi do lokalu to zaplaci, ale na Boga to co napisalem wyzej to nie zwiazek a sponsoring !!! a tego nie zdzierze !! nie jestem dojna krowa

Nie rozumiem, dlaczego tak śmiejecie ze szczecinianina1979. Po prostu wskutek swoich doświadczeń wie, jakiej mniej więcej partnerki szukać. Wierzycie w ślepą miłość ponad wszystko? :P

Gość AloneOn TheDark
A tam, pieprzenie o jakichs zaletach. Spotkalem ja, dotychczas bylem pewny, ze nie spojrze nawet na dziewczyne, ktora pali, a mimo wszystko tak mnie oczarowala, ze glupie papierosy nie potrafily tego zmienic...

masz rację szczecinianin, każdy ma SWOJ ideal, niedawno rozstałam się z ukochanym męzczyzna, ja jestem męzatką, on w trakcie rozwodu, musialam się rozstać z nim zeby dac szansę swojemu malzenstwu i męzowi ktory zmenil sie gdy się on nas dowiedział o 180 st. na lepsze, ale do czego zmierzam, otóz rostając sie ztym męzczyzna powiedziałam mu ze na pewno znajdzie w swoim życiu kobietę, ktora pokocha, która będzie cudowna dla niego, a on pyta, znajdę drugą taką kasię? nierelane, czyli mogę powiedzieć ze jestem jego idealem, więc istnieją, tylko kazdy ma swoj i trzeba go odnaleźc, a to nie jest proste

Gość ja spełniam
wszystkie poza tymi piersiami:(

Gość hehehehehehehehehehe
znowu mysli ze zlapie jakas na tym topiku tamten nie wyszedl i juz tu bajera zapuszca hahahaha