Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katamaranka...

nigdy nie bylam u ginekologa

Polecane posty

Gość Katamaranka...

mam 27 lat i jeszcze nigdy nie bylam u ginekologa. Czy jak teraz pojde to mnie zabije? Czy moze lepiej sie nie przyznawac, ze nigdy nie bylam?

A potem zakopie Cię w ogródku. Wybierz się , powiedz ,ze to pierwsz wizyta bo i tak zauważy.

Gość Katamaranka...
a po czym zauwazy?Boje sie przyznac, ogolnie boje sie lekarzy, sa wstretni. Mam same koszmarne doswiadczenia z nimi:(

Gość ale jestes jeszcze
dziewica? bo w glowie mi sie nie miesci,ze podjełas wspołzycie, a nie byłas u ginekologa

Gość Katamaranka...
nie , dziewica nie jestem juz od dawna. A co ma tak naprawde rozpoczecie wspolzycia do wizyty u ginekologa? Malo ktora dziewczyna przed rozpoczeciem wspolzycia idzie go ginegologa, raczej pozniej jak chce brac pigulki a ja nie chce

Gość Katamaranka...
to co mowic czy nie?

Gość jajo
ja bym powiedziała, ja mam 24 lata, niedawno byłam drugi raz, ale z pierwszego mało pamiętam, bo miałam wtedy 15 lat, ale powiedziałam, że się boje badania i wcale nie patrzyła sie na mnie jak na UFO. Moim zdaniem powinnaś powiedzieć, potraktuje Cię wtedy łagodniej Powodzenia i głowa do góry :D

Gość g_b
kobieto on zauwazy ze jestes pierwszy raz, chocby nawet wtedy jak nie bedziesz umiała sie ulozyc na tym jego fotelu. nie było to rozsadne posuniecie... 27 lat i ani jednej wizyty u ginekologa. Radze od razu udac sie po olej do głowy

Gość jeeesi
bylam u lekarza pierwszyraz ponad miesiac temu, mam dwadziescia lat, i balam sie, ale bylo wszystko w porzadku, wiec nie ma sie co bac,uwierz bo ja sama jestem panikara jesli chodzi o lekarzy...;)

Gość g_b
najgorszy jest pierwszy raz. ja zaczełam chodzic w wielku 17 lat. mam swietnego lekarza i przed wizytą nie stresuje się w ogole

Gość peteleczka
ojej pewnie pan ginekolog będziesz sie cieszył ze to on ma pierwszy ma zaszczyt Cie zbadać co tu ukrywać a tak poważnie jeśli nie milas potrzeby wcześniej chodzić ....no to widomo ze nie milas wizyt nie rob problemu z niczego ...

Katamaranka...> a dlaczego miałby Cię zabić??? Jak ja byłam pierwszy raz to lekarka się mnie zapytała, czy to moja pierwsza wizyta. Jak Ciebie zapyta to skłamiesz? Będziesz się streswać jeszcze bardziej. Powiedz - co w tym strasznego?!

Gość all
Nie musisz tego mowic na dzien dobry, tylko dopiero jak to wyniknie z rozmowy. Byc moze zapyta: "Kiedy bylo ostatnie badanie" albo zapyta o cytologię. Może nie zapyta i pójdzie jakoś. Nie wyjezdzaj z tym na wstępie, bo po prostu nie musisz. Idź jakby nigdy nic. Swoją drogą, to bardzo niemądre, że nie byłaś. Zwłaszcza cytologię trzeba robić regularnie.