Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna dziewczyna

Wpadlam w 20 dniu cyklu

Polecane posty

2 miesiace temu wpadlam. To byl 20 dzien cyklu, bez zabezpieczenia i wpadlam. Zawsze uzywalismy prezerwatyw i bylo dobrze. Tylko ten jeden raz nie. Jak powiedziec rodzicom? Mam 22 lata.

Gość manifestka23
ze bedą dziatkami:PGratulacje!!

Gość normalnie ze jestes w ciazy
pokrzycza pokrzycza... i zabiora sie do szykowania wyprawki dzieciecej :D 22 lata to nie 17 :) Gratuluje :D

Gość anii
normalnie powiedz, że jesteś w ciąży, masz już swoje lata, także chyba powino być ok.

Gość na diecieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
GRATULUJE zamiast się martwić rodzicami ciesz się swoim szczęściem

manifestka23 --> dziatki to dawna forma słowa \"dzieci\". W sytuacji bardzo smutnej dziewczyny brzmi to kuriozalnie :)

Mam oparcie. Mój chłopak jest bardzo kochany i bardzo przejmuje się tą sytuacją. Nadal strasznie boję się powiedzieć rodzicom. Chyba zrobimy to razem.

Gość dziewczyna_19
tylko zrobcie to teraz a nie za 3 miesiace. przynajmniej rodzice beda wiedziec ze nic przed nimi nie ukrywacie. a factycznie, jesli jestes w stalym, udanym zwiazku i wiesz ze zawsze mozesz na faceta liczyc to ciaza w wieku 22 lat to nie jest dramat. pociesz sie ze jak Twoje dzieciatko pojdzie do szkoly a Ty bedziesz chodzila na wywiadowki to bedziesz prawdoposobnie najmlodsza mama :D ale naprawde powiedzcie, najlepiej tak jak piszesz oboje, bedzie latwiej, a rodzice beda wiedziec ze nie zostajesz z tym problemem sama tylko jest przy Tobie mezczyzna. 3mam kciuki :)

moja kolezanka jest dzieckiem z 24dnia cyklu ;) to dopiero.... a tobie gratuluje. bo to taki dar od losu :) wiek odpowiedni, mężczyzna kochany u boku... powiedz rodzicom i nie bój sie! 3mam kciuki! 🌻

Gość gratulacje
ja zaliczyłam wpadkę w 26 dniu cyklu, dokładnie 2 dni przed spodziewaną miesiączką, tez myslałam ze jestem bezpieczna a tu masz szok ale potem szczescie