Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zle mi

Czuje się samotna...

Polecane posty

Gość Zle mi

Jakos większosc znajomosci sie rozmyla, kolezanki pozakladaly rodziny albo wyjechaly za granice, mamy kontakt, ale na odległość... Nie mam z kims nawet wyjsc do klubu :( Przez zazdrosc, ze mój chłopak sobie wychodzi ze swoimi znajomymi, prawdopodobnie rozpadnie sie ten zwiazek... A mi tego brakuje, keidys bawilam sie duzo, a teraz nie mam po prostu z kim...

Gość jakbyś nie wspomniała
o chłopaku to może bym współczuł a tak radź sobie sama jakoś mnie to nie wzrusza inni nawet tego nie mają

Gość Zle mi
MMyslsiz, ze ja taka szczelsiwa jestem w tym zwiazku, z tym chłopakiem? AL eot juz oddzielny temat, moze gdybym z nim byla szczelsiwa, to nei czulabym sie smaotna. Nie oczekuje współczucia, wiec daruj sobie.

Gość świtełko
zobacz ilu ludzi siedzi w necie:) napewno ktoś się znajdzie na wypad do kina:)....a może tylko czasem rozmowa wystarczy aby swiat stał sie piękniejszy???? poszykaj pozytywnych cech dnia codziennego.....nawet tak najprostzych jak promień słońca:))

Gość to czego
oczekujesz? zrozumienia? proszę bardzo...jestem w stanie wyobrazić sobie Twoją sytuację ale nic poza tym źle Ci więc postanowiłaś sobie popisać? można i tak

Gość świtełko
do to czego przestań dobijac ludzi....niech se pisze .....nikomu nie szkodzi....może się jej lepiej zrobi.....a Ty możesz przejśc sobie na forum zgoszkniałców:))

Gość Zle mi
Dzieki Swiatełko za słowa otuchy... A do osoby o nicku "to czego", milo mi, ze wydaje Ci sie chociaz,z epotrafisz sobie wyobrazic co czuję, nie sazde,abys jdnak naprawde umial sobie ją wyobrazic. Tak, postanowilam sobie TU popisac, bo juz rok to w sobie dusze, rok czuje sie jak smiec, nie mam z kim wyjsc na kawe, do pubu, kina, clubu, tzn.mam kolegów, bo z definicji mezczyzni pozniej zakłądają rodziny, wiekszosc tez zostala w Polsce o dziwo. Kolezanki? Smmy albo gg i to tez w ciaglym biegu. Brakuje mi po prostu babskiej przyjazni,a le Ty jako facet, chyba nie jestes w stanie tego pojac.

Gość przepraszam że żyję
ja jestem głupi i nic nie rozumiem wszyscy na pewno mają gorzej ode mnie idę się schlać do lustra było miło

Gość świtełko
powiem Ci taką rzecz.......te Twoje koleżanki sa napewno zabiegane jak każdy z nas.....ale napewno niejedna z nich spędziła fatalny wieczór w samotności.....ludzie udaja mocnych tak aby nie wypaśc z obiegu......ja ze swoimi kolezankami też nie miałysmy sie kiedy spotkać, pogadać itd. w końcu jedna z nas krzyknęła że zbyt wiele sie w nas zbiera emocji a że jestesmy babami to bez pogaduch nie przezyjemy:)....zaplanowałysmy sobie w końcu babski wieczór, na tyle odległy w terminie ze wszystkie sobie dostosowałysmy zajęcia...wypadł świetnie...od tamtej pory spotykamy sie przynajmniej raz w miesiacu aby z siebie wyrzucić wszystko co w nas siedzi...a i nasi faceci są szczęsliwsi .....bo tego nie słuchają już na codzień...:) to może zbyt dziecinne sie komuś wydawać....ale to diabelsko skutecznie:)

Gość świtełko
do przepraszam że żyję nie pij do lusteka...weź ze sobą założycielke topika:))) obojgu sie może lepiej zrobi jutro wstanie slońce....:)

Gość Zle mi
Siwatełko.... nawet nie wiesz jak Ci zazdorszcze! W mmoim rpzypadku ciezko sie skrzyknąc koelznakom, ejdna w Irlandii, duga w Anglii, trzecia we Włoszech.... Albo w Polsce, jedna 600 km na ejdnym koncu POlski, duga 500 na drugim... Zycie...

Gość świtełko
nie zazdrość.... skoro twoje koleżanki są daleko...to poszukaj bliżej..... jest wiele takich jak Ty....nawet w necie. nie za pierwszym nie za drugim razem....ale za kolejnym może znajdą sie takie, które też by chciały tego co Ty....nigdy nie można rezygnować i zawsze trzeba szukać pozdrawiam:)

Gość Zle mi
...więc moze sa tu jakies kobietki, które czują sie tak samo jak ja? brakuje im tego samego i potrzebuja tego samego....

Gość Nowalijka25
Wiem co czujesz. Mam podobnie. Wszyscy mają już swoje życie, wyjście gdzieś z kimkolwiek graniczy z cudem. Zostają mi samotne wieczory przed komputerem i telewizorem. Stracilam nadzieję, ze moze się to jeszcze zmienić.