Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naczelnamiasteczka

TEMPARATURA od kiedy w ciazy wyzsza????

Polecane posty

Gość Naczelnamiasteczka

Gość Naczelnamiasteczka
Chodzi mi o to, czy jezeli po stosunku dochodzi o zaplodnienia to temparatura od razu sie podnosi?? Czyli patrzac inaczej: kiedy podnosi sie temperatura???

Gość o retyyyyyyyyy
temperatura podnosi sie po owulacji niezaleznnie od tego czy mialo miejsce zaplodnienie czy nie, z tym, ze jesli spada przed @ to ciazy nie ma, jesli wyzsza utrzymuje sie dluzszy czas----prawdopodobienstwo ze sie udalo rosniie

Gość Naczelnamiasteczka
Wytlumaczcie mi blagam, bo juz nic nie rozumiem!!!! Kochalam sie w czwartek wieczorem, sluz byl taki jak białko kurze (sory za okreslenia). Temperatura podniosla sie dzis rano. Czyli byla owulacja. Ale kiedy??? Dopiero w nocy w niedziele? I teraz to jajeczko sobie po mnie krąży? Czyli teraz najlepiej sie kochac? Ale sluz juz jest grudkowaty i suchszy... czy jezeli stosunek bykl w czwartek to są szanse na zaplodnienie? Najwazniejesze pytanie to kiedy jest owulacja, po czym ja rozpoznac???????

Gość Naczelnamiasteczka
upupupup PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja wiem tylko tyle, ze najwiekrze prawdopodobienstwio zajscia w ciaze jest w okolcach obserwowania szczytu sluzu plodnego, a owulacja czesto przypada na ostatni dzien \"bialka kurzego\".Mysle ze masz spore szanse..Ale nie nastawiaj sie tylko spokojnie poczekaj na ternim @ i zrob test pozdrawiam!!

Gość Naczelnamiasteczka
Padlinko, dzieki za zlitowanie sie ;-) i odpowiedz... pozdrawiam i zycze spokojnej ciązy i szczesliwego rozwiazania. Widze, ze u Ciebie córeczka w drodze ... suuuper!!!