Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psycholog2

pomoge w kazdym problemie

Polecane posty

Gość Sadness__
Tak? A powaznie psychologiem jestes czy to tylko prowokacja? Ehh... o co ja pytam, przeciez zaden prowokator nie przyzna sie do tego.

Tak jestem psychologiem fakt ze starz mojej pracy dlugii nie jest ale duzo ludzi zawdziecza mi to ze np uratowalam im zwiazek... Mam na imie Ania

Gość ________LOL_________________
JeZdem Gejem,kocham kobiete a moj fact mnie zdradza, sasiadka podala mnie o alimenty do sadu a ja nie moge zdac kursu na prawo jazdy..prosze pomoz!!!!!!!!!!!

Gość Sadness__
Szkoda, ze link do tej strony nie dziala.

Gość very
czy osobowość narcystyczna wyklucza szczęśliwy związek partnerski?

Gość Płatek
Nawet moj psychiatra, z wieloletnim doświadczeniem i uznany za bardzo dobrego fachowca, nigdy by w ten sposób nie powiedział, ze jest w stanie rozwiązać kazdy problem, no ale ok, to ja napisze o swoim: Jak dorosła kobieta ma uwolnic sie od uzaleznienia emocjonalnego od drugiej osoby, konkretnie matki ? i jak pozbyc sie depresji ?

Gość buahahahaaaaa
________LOL____________ buahahahahaha:):D:D:D:DD::D:D:D:D:P

Skoro jestes gejem to dlaczego kochasz kobiete? Ale to kochanie to uczucie- czy uprawianie milosci? Chlopak cie zdradza? Hmm moze zastanow sie kto kogo zdradza?... Prawo jazdy- ja tez mialam zalamke jak zdac nie moglam aza 3 razem zdalam... Musisz isc skoncentrowany i wyspany przede wszystkim...

Gość Sadness__
Tak, wnioskuje, ze za chwile dowiemy sie, czy to naprawde pani psycholog.

Gość buahahahaaaaa
very jaka to jest ta osobowosc narcystyczna?? :D bo ja normalnie nie wiem :P

Gość zaynteresowana
więc ja zgłaszam sie z problemem. Jestem w trakcie zdawanie matury(po pisemnych, przed ustymi) i nadal nie wiem co chce robić w życiu. Mam wiele pomysłow, nie wiem który jest najlepszy. Boje sie tego wszystkiego, nowych sytuacji, nowego życia. Nie wiem ktore studia beda dla mnie najlepsze, najciekawsze i po ktorych pozniej bedzie mi w zyciu łatwo znalexc ciekawą i dobrze platną prace

Gość very
narcyzm- chyba znasz ?

Gość a mów
działa tylko trzeba usunąć to wszystko po .html , co sie dopisuje - te procenty

Gość domorosły_psycholog
do psycholog2 A w trakcie edukacji bądź co bądź humanistycznej nie nauczyli Cie Aniu ortografii?

Gość Pani J
a w sprawie dziwki tez? za duzo busuzje i jest psychiczna, no i ma pod opieka dzieci, mam nadzieje, ze juz sie wykajstrowala bo jak by tak 3 miala, jak facet bogacz napewno 3 sobie machnie, ona znowu tabsy je:) cwana dziwka

Gość krysztalek_30
Jak wyleczyc nerwice terapią, a jesli to jaką nalezy zastosowac i jak pozbyć sie bezsennosci, czy istnieją jakieś ćwiczenia na uspokojenie.

Ja nie powiedzialam ze pomoge w kazdym problemie... ale duzo jest tematow w ktorych umiem doradzic. depresja??? Na to kochanie niestety trzeba sie leczyc u psychiatry jak i lekami...Ja jestem psychologiem a to jest roznica

Gość Prosze o porade w sprawie DDA
Moj facet ma syndrom DDA i nie potrafi sie we mnie zakochac, mimo ze twierdzi ze darzy mnie wyjatkowym uczuciem, ale nie jest to jeszcze milosc, mimo ze bardzo chcialby miec prawdziwy zwiazek. Jak mam z nim postepowac? Jaka mam przyjac postawe? Czy kiedykolwiek przelamie w sobie ta blokade i uslysze od niego "kocham cie"?

Krysztalek 30 a co cie dokladnie trapi??? Ja musze znac konkrety moze ta twoja bezsennosc spowodowana jest jakims problemem?? Ja rozwiazuje problemy...

Gość very
ludzie to sie wszystko kupy nie trzyma :-O

Gość ________LOL_________________
Te psycholog po zawodowce - co z Ciebie za specjalista skarbie..., ze nuie odgalaes(as), ze prawo jazdy zdalam za pierwszym razem zarowno w Polsce jak i poza granicami(moze przerzuc sie na weterynarie?/.

Gość do psycholog2
mam 21 lat, jestem zareczona. chcemy wziac slub cywilny, lecz po tym co sóstatnio uslyszalam od rodzicow, wszystkiego mi sie odechcialo. Zaczelo mnie porownywac do brata, ktory w wieku 18lat sie wyprowadzil, obiecal skonczyc szkole (nie skonczyl), etraz mieszka z dziewczyna, maja dziecko, mieszkaja bez slubu. Dlaczego mnie porownuja do brata?? to ze o ich zawiodl, nie znaczy ze i ja ich zawiode.

Gość krysztalek_30
nie wiem jaki to jest problem, w kazdym razie pojawila sie ona po przezyciach rozstania z Ukochanym, jak równiez po tym, ze zaczelam sie zastanawiac w ciagu dnia, czy zasne w nocy i nie spie. Zasypiam dopiero gdy zadzwoni budzik. Nie spie po kilka dni, a potem zasypiam ze zmeczenia przesypiajac jedna noc i tak w kółko.

Gość Pani J
Moj facet ma syndrom DDA i nie potrafi sie we mnie zakochac, mimo ze twierdzi ze darzy mnie wyjatkowym uczuciem, ale nie jest to jeszcze milosc, mimo ze bardzo chcialby miec prawdziwy zwiazek. Jak mam z nim postepowac? Jaka mam przyjac postawe? Czy kiedykolwiek przelamie w sobie ta blokade i uslysze od niego "kocham cie"? odp czas spotykajcie sie i cieszcie jak do tej pory:) nie potrafi sie we mnie zakochac, mimo ze twierdzi ze darzy mnie wyjatkowym uczuciem, ale nie jest to jeszcze milosc, mimo ze bardzo chcialby miec prawdziwy zwiazek. jak sam mowi jest na dordze do milosci, w polowie itp, nie mowilby ze to wyjatkowe uczucie:)

Gość domorosły_psycholog
Ja nie powiedzialam ze pomoge w kazdym problemie... ale duzo jest tematow w ktorych umiem doradzic. depresja??? Na to kochanie niestety trzeba sie leczyc u psychiatry jak i lekami...Ja jestem psychologiem a to jest roznica Pogięło Cię panienko, KAZDY lekarz ci powie, że najskuteczniejszą formą leczenia depresji jest PSYCHOTERAPIA, może i wspomagana antydepresantami, ale PSYCHOTERAPIA. Taki z ciebie psycholog jak z koziej d... trąba. Leki nie usuną przyczyny depresji, pozwalą tylko znaleźć w sobie siły do próby poukładania życia. Nikt ci tego nie powiedział?

Gość Prosze o porade w sprawie DDA
Dzieki za dobre slowo, rzeczywiscie skoro obecnie jest miedzy nami bardzo dobrze, to niech tak pozostanie, nawet jesli nie uslysze predko jakis deklaracji z jego strony :)