Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psycholog2

pomoge w kazdym problemie

Polecane posty

\"pomoz\"-Odejscie od mezczyzny po tak dlugim zyciu razem jest naprawde trudne, nie wiem jaki jest powod checi rozstania sie z nim... ale skoro podjelas juz taka decyzje to zrob to... Myslisz ze latwiej bedzie Ci odejsc od niego za kolejne 6 lat? Im dluzej ciagniesz ten zwiazek tym trudniej bedzie pozniej dla Ciebie... Samotnosc nie jest wcale az taka zla. Pomysl ile bys mogla zrobic rzeczy gdybys z nim nie byla... Na poczatku bylo by Ci spewnoscia bardzo trudno , lecz jak wiadomo czlowiek do wszystkiego sie przezwyczaja...

Gość ________LOL_________________
Prosba do forumowiczow-kafetarianow - gdybym kiedys wpadla na pomysla skorzystania z uslug psychologa jak powyzej ...prosze odwieddzcie mnie od takiego zamiaru...hehehe

Gość ________LOL_________________
Uppsss...ten psycholog 2 tak mnie zaintrygowal,ze mam problemy z trafieniem w odpowiedni klawisz i niestety literowki sie zdarzaja...no ale w koncu prosta osoba jestem a nie psycholog...

Gość domorosły_psycholog
Aniu skarbie, wyjasnij mi jedno: Dlaczego Twój nick sugeruje posiadanie JAKIEJKOLWIEK wiedzy o psychice ludzkiej? Czy ty dziecko nie masz żadnego poczucia odpowiedzialności za słowa? Czas sie tego nauczyć, naprawdę. Te nascie latek jakie sobie liczysz, to już najwyższa pora. Zamiast marnować czas na forum do nauki ortografii marsz!

Gość ruda maruda
Dziecko, skończ tę żałosną zabawę w psychologa. A wiesz co jest tragiczne w tym państwie, że będąc osobą tak niedowuczoną i w dodatku "nie gramotną", ale równie bezczelną co Ty, jakiś dyplomik podrzędnej szkółki mogłaś istotnie wykupić :-O Nie baw sie ludźmi, bo możesz komuś zrobić krzywdę - a tego chyba jednak nie chcesz.

Niestety nie kazdy jest dobry w stukaniu w klawiature... Czlowiek ucz sie cale zycie... A co do ortografi przyznaje mam ogromny problem.. Powod ten jest taki ze mieszkam 16 lat w Norwegii...Wydaje mi sie ze i tak dobrze formuluje zdania.... Zastanawialiscie sie kiedys ze uprzejmosc bardziej oplaca..