Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zdesperowana001

PRALKA NAWALA- NIE WIRUJE HEEEELP!!

Polecane posty

Go艣膰 zdesperowana001

moja pralka wcale nie wiruje albo wiruje bardzo kr贸tko juz na samym ko艅cu> Pozatym pracuje normalnie. Co sie popsu艂o?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nowa znajoma
proponuj臋 zadzwoni膰 po fachowca,bo nikt na odleg艂o艣膰 i przez net pralki nie naprawi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdesperowana001
hmmm podejrzewam programator ale mysla艂am ze ktos to potwierdzi. Pralka to Polar Gracja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdesperowana001
zauwazy艂a jeszcze ostsnio ze podczas prania wyciek艂a str贸偶ka wody spod pralki

Udost臋pnij ten post

Wiesz, Zdesperowana, ja te偶 kiedy艣 mia艂am te Gracje - liczba mnoga, bo mia艂am nawet dwie - druga dosta艂am od Mamy, bo po remoncie 艂azienki ta krowa juz si臋 nie mie艣ci艂a, Mama kupi艂a sobie 艂adowana od g贸ry no i przywioz艂a mi swoja Gracj臋. S艂uchaj, 艣rednio co p贸艂 roku mia艂am machera od pralek w domu - a to programator, a to ciekn膮cy fartuch, pompa wodna - co chwil臋 co艣. Od pewnego momentu t膮 drug膮 zacz臋li艣my traktowa膰 jak dawc臋 organ贸w. A偶 w ko艅cu dojrzeli艣my do decyzji... i kupili艣my now膮, 艂adowan膮 od g贸ry, Whirpoola konkretnie. Koniec tematu! Te cholerne Gracje pojecha艂y na z艂om, a ja mam 艣wi臋ty spok贸j! Przemy艣l spraw臋! Ta sama pojemno艣膰 b臋bna a zajmuje po艂ow臋 miejsca! I si臋 nie psuje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdesperowana001
Juhuuuuuuuuuuuu Naprawi艂am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noooo oczywiscie z wasza pomoca. Czy wiecie ile tam by艂o smieci przer贸偶niastych!?Crying or Very sad Teraz sprawdzam i wirowanko idzie wtedy kiedy trzeba i wog贸le cacy!

Udost臋pnij ten post

Ciesz臋 si臋 bardzo,偶e rzecz by艂a banalna w sumie... i gratuluj臋 nabycia nowej sprawno艣ci harcerskiej! Kobieta potrafi! :) No i niech Ci ta Gracja s艂uzy jak najd艂u偶ej!

Udost臋pnij ten post

i ja mialam przeczucie ze to filtr :(( sama mam gracj臋 .. ju偶 12 lat t艂uk臋 i wykorzystuj臋 j膮 bez litosci .. i wiecie co ogromnie z niej jestem zadowolona !! jesli mi padnie nie kupi臋 innej praleczki ni偶 nasz rodzimy polarek. Te filtry trezba regularnie czysci膰 ... by potem podczas prania nie narobi膰 siobie klopotu. Farmerka .. klaniam si臋 :)) dawno ci臋 nie widzia艂am

Udost臋pnij ten post

Ooooo! Maxmara! Jak mi艂o! Lubimy t臋 szczypt臋 politechnizacji, co? :) Przez ostatnie 2 tygodnie kokosi艂am si臋 z agroturystycznymi go艣膰mi - to i czasu na pogaduchy nie by艂o... Kurcz臋! No to pecha mia艂am do tych Gracji! Jakie艣 wadliwe egzemplarze mi sie trafi艂y chyba... Dobrze, 偶e Wam, dziewczyny sie uda艂o - dobre bo polskie (?). Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

farmerko bez tego si臋 nie obejdzie :)) a co my gorsze od chlopa ??? ee gdzie masz to gospodarstwo .. czytajac o murowanej kuchni strasznie si臋 rozmarzy艂am :)) moze i ja zawitam w twe katy ??? ba tego nikt nie wie :))

Udost臋pnij ten post

Ano, na skraju Puszczy Noteckiej sobie farmerujemy - znaczy Wielkopolskie pyry - 艣my :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tadeuusz
spr贸buj pod艂膮czy膰 taki falownik http://qnisz.pl/falowniki/falowniki-akcesoria-do-falownikow/ i zwiekszy膰 ilos膰 obrot贸w b臋bna na minut臋 powinno pom贸c je艣li tylko z tym jest problem - no chyba 偶e masz problem z silnikiem ju偶 to trzeba speca 偶eby oceni艂 co si臋 popsu艂o i ew zmieni膰 silnik. mam nadziej臋 偶e to pomo偶e!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W przypadku awarii pralki, to najlepiej zaufa膰 fachowcom. Jestem z Wroc艂awia, a www.Technikan.pl jest w ka偶dym wi臋kszym mie艣cie. Na ich stronie znajdziesz formularz zg艂oszeniowy. Co wa偶ne daj膮 gwarancj臋 na napraw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przed zakupem dobrze si臋 zastan贸wcie nad wyborem producenta, bo lubi膮 oni oszukiwa膰 klient贸w.... je艣li chcecie zna膰 ich triki przeczytajcie ten artyku艂: http://mlodzinadorobku.pl/metody-na-zepsute-a gd/#

Udost臋pnij ten post