Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana001

PRALKA NAWALA- NIE WIRUJE HEEEELP!!

Polecane posty

Gość zdesperowana001

moja pralka wcale nie wiruje albo wiruje bardzo krótko juz na samym końcu> Pozatym pracuje normalnie. Co sie popsuło?

Gość nowa znajoma
proponuję zadzwonić po fachowca,bo nikt na odległość i przez net pralki nie naprawi!

Gość zdesperowana001
hmmm podejrzewam programator ale myslałam ze ktos to potwierdzi. Pralka to Polar Gracja

Gość zdesperowana001
zauwazyła jeszcze ostsnio ze podczas prania wyciekła stróżka wody spod pralki

Wiesz, Zdesperowana, ja też kiedyś miałam te Gracje - liczba mnoga, bo miałam nawet dwie - druga dostałam od Mamy, bo po remoncie łazienki ta krowa juz się nie mieściła, Mama kupiła sobie ładowana od góry no i przywiozła mi swoja Grację. Słuchaj, średnio co pół roku miałam machera od pralek w domu - a to programator, a to cieknący fartuch, pompa wodna - co chwilę coś. Od pewnego momentu tą drugą zaczęliśmy traktować jak dawcę organów. Aż w końcu dojrzeliśmy do decyzji... i kupiliśmy nową, ładowaną od góry, Whirpoola konkretnie. Koniec tematu! Te cholerne Gracje pojechały na złom, a ja mam święty spokój! Przemyśl sprawę! Ta sama pojemność bębna a zajmuje połowę miejsca! I się nie psuje!

Gość zdesperowana001
Juhuuuuuuuuuuuu Naprawiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noooo oczywiscie z wasza pomoca. Czy wiecie ile tam było smieci przeróżniastych!?Crying or Very sad Teraz sprawdzam i wirowanko idzie wtedy kiedy trzeba i wogóle cacy!

Cieszę się bardzo,że rzecz była banalna w sumie... i gratuluję nabycia nowej sprawności harcerskiej! Kobieta potrafi! :) No i niech Ci ta Gracja słuzy jak najdłużej!

i ja mialam przeczucie ze to filtr :(( sama mam grację .. już 12 lat tłukę i wykorzystuję ją bez litosci .. i wiecie co ogromnie z niej jestem zadowolona !! jesli mi padnie nie kupię innej praleczki niż nasz rodzimy polarek. Te filtry trezba regularnie czyscić ... by potem podczas prania nie narobić siobie klopotu. Farmerka .. klaniam się :)) dawno cię nie widziałam

Ooooo! Maxmara! Jak miło! Lubimy tę szczyptę politechnizacji, co? :) Przez ostatnie 2 tygodnie kokosiłam się z agroturystycznymi gośćmi - to i czasu na pogaduchy nie było... Kurczę! No to pecha miałam do tych Gracji! Jakieś wadliwe egzemplarze mi sie trafiły chyba... Dobrze, że Wam, dziewczyny sie udało - dobre bo polskie (?). Pozdrawiam!

farmerko bez tego się nie obejdzie :)) a co my gorsze od chlopa ??? ee gdzie masz to gospodarstwo .. czytajac o murowanej kuchni strasznie się rozmarzyłam :)) moze i ja zawitam w twe katy ??? ba tego nikt nie wie :))

Ano, na skraju Puszczy Noteckiej sobie farmerujemy - znaczy Wielkopolskie pyry - śmy :)

Gość tadeuusz
spróbuj podłączyć taki falownik http://qnisz.pl/falowniki/falowniki-akcesoria-do-falownikow/ i zwiekszyć ilosć obrotów bębna na minutę powinno pomóc jeśli tylko z tym jest problem - no chyba że masz problem z silnikiem już to trzeba speca żeby ocenił co się popsuło i ew zmienić silnik. mam nadzieję że to pomoże!

Gość gość
W przypadku awarii pralki, to najlepiej zaufać fachowcom. Jestem z Wrocławia, a www.Technikan.pl jest w każdym większym mieście. Na ich stronie znajdziesz formularz zgłoszeniowy. Co ważne dają gwarancję na naprawę.