Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieciekawie

czy będę mamą?

Polecane posty

a więc tak... zacznę od tego że współżyłam ze swojim chłopakiem i tak się stało że zrobiliśmy to bez zabezpieczenia, to znaczy to było tylko jedno wprowadzenie członka do pochwy w czasie wzwodu i chciałam się dowiedzieć czy w wydzielinie którą wydziela członek partnera są zawarte plemniki? i czy przez to mogło dojść do zapłodnienia? z góry dziękuje

Gość nie bedziesz mama
bedziesz tata :]

Gość nely***
hehehe

tak, mogło dojsc do zapłodnienia. Przed wytryskiem z penisa wydobywa się pewna kropelka \"nasienia\" tzn takiego płynu przed wytryskowego (moze nawet minute pzred wytryskiem) i w nim rowniez sa zawarte plemniki. Ale one nie sa tak silne, wiec nie zawsze może dojść do niego. Jest to mozliwe ale nie jest tez regułą. Pzodrawiam

ehh masakra okres mi się spóźnia już 3 dzień nic tylko wieczorne bule brzucha sama już nie wiem bo przecież może być tak że się spóźnia a może być to najgorsze... miałam kiedyś taką sytuację że spóźnił mi się aż 9 dni ale wtedy jeszcze nie współżyłam. wiecie może w jakiej cenie są testy ciążowe??

Gość Ojciec Święty
zrób test, a na drugi raz nadstaw dupala do ruchania, tylko uważaj na wypływającą z jelita grubego spermę🖐️

Gość Turkus 25
jak znajdziesz tania aptekę to ok 12 zł za test strumieniowy

Spokojnie kochana. Wprawdzie prawdopodobieństwo jest i chyba każda kobieta zna ten koszmarny lęk przed nieplanowaną ciążą, więc każda Cię rozumie doskonale. To oczekiwanie może być koszmarne. Choć dla niektórych jest wręcz pełne nadziei. Wszystko zależy od tego, czy się tego chciało... Ale... nie o tym. Prawdopodobnieństwo jest minimalne, jeśli było tak jak napisałaś. I piszesz, że już miałaś kiedyś spóźnienie. Wniostkuję również, że jesteś bardzo młodą osobą. Poczekaj cierpliwie i uspokój własne emocje. Na test i tak chyba za wcześnie. A zdarza się u młodych kobiet nawet duże spóźnienie. Jak również ciąża urojona, która zatrzymuje miesiączkę nawet na kilkanaście dni. Zajrzę tu do Ciebie jeszcze i życzę spokoju i wszystkiego dobrego. :)

do---> niewolnablogonetpl Dzięki dzięki za pocieszenie, mam 18 lat nie wiem czy to jest aż tak młody wiek... w sumie to nie pozostaje mi nic innego jak czekać... poczekam 10 dni od momętu kiedy powinnam mieć okres i wtedy zakupie test. Ponieważ to będzie maksymalny czas poprzez który miałam spóźniony okres...

Uhaha :) Nie śmiejęsię, żeby nie było tylko usmiecham. Pewnie nie bedziesz mamą,ale.. Ja własnie w taki sposob mniej więcej zaszłam w ciążę. Zawsze gdzies ta jedna milionowa się trafi -wiec nie igraj!

Gość blondina
nio teoretycznie zawsze jest zagrożenie hmmmmm ale w praktyce zadko sie kiedy zdarza badz spokojna :) i naj sie boisz zrób test