Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaddddaaaa

pilne! bardzo prosze...

Polecane posty

Gość aaaaddddaaaa

jestem w ciazy zaczol sie 5 tydzien liczac od ostatniej @ a od zaplodnienie 4 tydzien . jutro ide do gina czy jest mozliowsc zeby gin potwierdzil ciaze na 100% i zrobil usg ?i jakie robi usg pochwowe czy przezb rzuch . bardzo prosze

Gość yyyyyyy........
na poczatku to przewaznie robi usg dopochwowe

Gość aaaaddddaaaa
ale czy jak jestem na poczatku 4 tygodnia to bedzie cos widac????

Gość qwerrr
ja bylam w 5 i bylo widac

Gość mamcia25
powinno być coś widać . ja byłam w 6 tygodniu i biło serduszko już...

Gość aaaaddddaaaa
bardzo wam dziekuje ja mam nadzieje ze zobacze mala kropeczke. a mialyscie jakies objawy na poczatku bo ja poza zgaga buzymi piersiami i wilczym apatytem i ciaglym spaniem to nic a kiedy przychodza wymioty???

Gość Wymioty przychodza po
przeczytaniu takiego topika.:-0

Gość aaaaddddaaaa
to dlaczego wszedzie pisze ze 1 usg powinno sie robic miedzy 9-12 i dlaczego giny nie chetnie robia wczesnie usg jak i tak wychodzi a z drugiej strony to ldaczego ma nie byc nic widac np. w 2 tygodniu ?nie rozumiem tego

mi robił w 6 tyg normalne przez brzuch i było widać kółeczko takie

może dlatego, że nie zawsze coś widać. ja byłam u gina na dopochwowym usg w 6 tyg (licząc od ostatniej miesiączki) i nie było widać zupełnie nic. Bardzo się denerwowałam czekając tydzień na kolejne usg i dopiero wtedy był widoczny pęchęrzyk ale tez bez słyszalnego echa płodu.

ja 1 badanie usg mialam wlasnie w 5 tyg ciazy (liczac od dnia ostatniej @) Na usg bylo widac \"Muminka\" jak to nazwal moj maz :) Nie wiem..jedni mowia ze to tylko byl pecherzyk.. Ale my widzielismy wielka gloweke duzy tulw i male nozki i raczki... I naprawde wygladalo to zdjecie usg jak muminek :) Powinno byc juz cos widac..:) GRATULUJE!!🌼

Co do tego 12 tygodnia.. Wiesz bo wtedy juz przez usg ustalaja date porodu - taka najprawdopodobniejsza... U mnie gin w 11 tyg wlasnie zrobil 2 usg i wykazalo roznice zaledwie 4 dni w dacie produ.. Ale serduszka nie bylo slychac.. ja dopiero ok 17 tyg je uslyszalam chyba... :O No z tego co pamietam.... a a poza tym niektorzy lekarza tak jak moj 1 gin -stary idiota!!!😡 opowiadaja kobieta ze usg jest szkodliwe dla dziecka... Moj mi tak wlasnie powiedzial..ze nie bedzie "NASWIETLAC" dziecka ... potem.. jak poszlam do innego - prywatnie jak chcial zrobic mi usg to sie wystraszylam... i spytalam czy nie jest szkodliwe.. Usmiechnal sie tylko i powiedzial "jakby pani lezala podlaczona pod usg przez 7 dni w tygodniu 24 na dobe to moze i tak..ale skoro badanie trwa gora 15 minut... nie ma obawy..to calkiem bezpieczne" No ale to powiedzial prywatny lekarz.. a ci panstwowi to za przeprroszeniem piepsza farmazony zeby kobiety o usg nie prosily...!

Gość aaaaddddaaaa
zobacze jutro co prawda bede rozczarowana jak mi nie robi usg :(oj bede bardzo zawiedziona a bardzo bym chciala zeby mi zrobil usg..jej terazto zyje w niepewnosci ale dziekuje wam za wasze opinie :djestescie kochane