Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybaaa

Czy to jeszcze milosc???

Polecane posty

Jestem dwa lata po slubie a juz sie czuje zagubiona. Niewiem czy to jeszcze mlosc czy przywiazanie, ale wiem ze on mnie na pewno kocha i zyc beze mnie nie moze,znosi moje humory bez zadnego ALE. Powiedzcie mi wiec, po czym poznajecie ze jeszcze kochacie?

Gość Nikunia19
Dobrze Cie rozumiem. Jestem w zwiazku od trzech lat i wydaje mi sie ze go nie kocham. Bardzo go szanuje podziwiam, jest to bardzo dobry czlowiek ktorego nie chce zranic

Szanowne Panie. Słyszałem kiedyś taką mądrą wypowiedź, która utkwiła mi w pamięci: \" W związku dwojga ludzi powinny (muszą) występować 3 rzeczy: miłość, przyjaźń i seks. Z czasem miłość przemija, seks także kiedyś się kończy a przyjaźń jest tym co wiąże tą parę i może towarzyszyć aż do końca życia\". Może wy mówicie o tym gorącym stadium jakim jest \"zauroczenie\", które przemija dość szybko?

Gość Nikunia19
Ja nie tesknie, nawet jak byl w wojsku. Na początku płakałam i to bardzo. Ale jak juz go nie bylo kilka dni to bylo mi dobrze. A może ja jestem stworzona do zycia w samotnosci?

Ja wlasnie zakonczyla moj trzy letni zwiazek. Bo nie kochalam, bylo ciezko ale jakos dam rade. Narazie ciesze sie samotnoscia

Gość tgvc6tryv rt

Gość patkaap
nikunia19 jak dalej potoczylo sie twoje zycie?

Gość patkaap
podbijka