Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nela17

DEPILATORY- jestem zielona!

Polecane posty

Witam, chciałabym Was spytać o depilatory bo pewnie znajdą się tutaj osoby bardziej obyte z depilacją i całym tym sprzętem. Ja jeszcze nigdy nie depilowałam (do tej pory zwykłą maszynką) i także niemam takiego sprzętu. Zastanawiam się nad kupnem Chciałabym spytać czy mogłybyście mi coś polecić jakiś konkretny? I napisać na standardowe pytanie \"czy boli?\" (błagam obalcie ten mit :D :) ) i czy zdarzaja sie jakiekolwiek problemy (np. wrastanie włosów pod skóre- coś takiego gdzies czytałam..) Aha prosilabym tez o ceny.. widzialam ze są nawet za 400 zł a nawet i wiecej, czy taki to koniecznosc? Albo no Braun SIlkepil za 100 zł , dobry jest? ( i czy boli)

witaj, poczytaj forum o depilatorach ktore juz istnieje. nie wierz ze nie boli. niezaleznie czy kosztuje 100 czy 400zl - boli. ale warto :) pozdrawiam

ojej chyba po tym co czytam na innych topickach to sie zniechecilam.. kurcze a juz bylam zdecydowana prawie:(

boli,ale z biegiem czasu ból jest mniejszy:) ja mam depilator phelipsa i jest ok ale juz go nie stosuje bo włoski za bardzo mi wrastały:O

Gość 17 01
szczerze mówiąc polecałabym raczej wosk, niż depilator... po depilatorze włoski paskudnie wrastają, poza tym zbyt długo trzeba się z tym babrać, a i tak wyjdzie niedokładnie, bo depilator tylko część wlosków wyrywa z cebulkami - resztę tylko urywa, dzięki czemu po paru dniach mamy szorstką skórę na nogach, ewentualnie powrastane włosy... Mój depilator od pół roku leży nieużywany, przerzuciłam się na wosk - taniej, dokładniej, bezproblemowo i na dłużej..

a wosk bardzo boli? i jak to jest:plastry używa sie jednorazowo? czy pare razy przykleja .. ? i jesli wybieracie wosk to co z okolicami intymnymi?