Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeka

spóźniłam się 40 min z tabletka???

Polecane posty

Gość rebeka

am nazieje ze nic mi nie bezie bo zamierzam sie dzis kochac wiec co o tym mmyslicie czy to dlugo???

Gość nic nie będzie
ja czasami i 2 godzinki się spóźniałam ;) i nic nie było

Gość lorena__________
moja sie pokruszyla a i tak sie kochalam bez gumy. zalezy w ktorym tyg,jak w pierwszym to ryzyko jest ,w ostatnim nie ma zadnego. lepiej uwazaj i rob z gumka

Gość rebeka
oj dzieki za pod trzymanie na duchu bardzo sie wystraszylam bo to 1 opakowanie,i pierwsze spoznienie...

Gość rebeka
ale czy 40 min to az tak duzo aby od razu trzba bylo robic to z guma jestem w 1 tygodniu brania

Gość przeciez na ulotce
jest napisane zespóznienie moze byc do 12 godzin

Gość rebeka
no wiem,ale to pierwsze tabsy i wielki stres powiedzcie czy uwazacie ze moge sie kochac bez dodatkowego zabezpieczenia???

Gość bdeh
z tabletką nie chodzi o to by brac o tej samej godzinie (chociaż moze to i lepiej, gorzej ja cały czas granice brania przesuwasz, jest ona "płynna") ale o tej samej porze ... 40 minut to absolutnie nie ma znaczenia i 2 godziny by go nie miały poniewaz tabletke mozesz wziąć do 12 godzin :)

Gość lorena________
nie wazne ktore opakowanie,to 1 ma takie same dzialanie jak 56! chodzo o tydzien brania tabletki,tzn jesli w pierwszym sie nawali i wahanie wyniesie ponad 12 godz to moze byc zonk(czytaj dziecko) ale tak ogolnie to lekka paranoja ,bo 40 min to zadne opoznienie. nie przesadzasz? czy to z podniecenie ze bierzesz pigulki? ;)

Gość bdeh
oczywiscie ze mozesz, ta tabletka którą wzięłaś poprzedniego dnia wciąż działą !! Do 12 godzin działa, potem musisz wziąć następną bo jest obnizone działanie no i te hormony się "rozwalają" przy takim niepewnym braniu, dlatego jak pisałam, lepiej nie czekać tych 12 godzin, ale pnaika z 40 minutami to przesada ;)

Gość rebeka
ja wiem ze to przesada,ale to poprostu moje 1 opakowanie i sie bardzo wystraszylam wy macie to juz opanowane,a ja jakos tak ze schizowalam moze wam sie to wyadawac glupie.Ale teraz dzieki takim specjalistkom jak wy moge czuc se bezpieczna:)

Gość lorena________
no problem! :-) nie boj zavby i seks sie bez obaw malutka! ps jakie tabsy bierzesz?

Gość rebeka
harmonet biore i dzis mija tydzien,wiem ze przesadzam ale jednak wole miec pewnosc dzieki wam za wswzystko jestescie kochane:)

Gość rebeka
harmonet biore i dzis mija tydzien,wiem ze przesadzam ale jednak wole miec pewnosc dzieki wam za wswzystko jestescie kochane:)

Gość lorena________
bierzezs go ze wzgledu na cere czy tylko jako zabezpieczenie? ja biore jeanine i zaczelam juz po 5 tabletce ,oczywiscie zaden stosunek przerywany,i jakos nie zaciazylam:)))!

Gość rebeka
tak ci powiem szczerze ze konkretnie ze wzgledu na antykoncepcje,ale rowniez na bolesne miesiaczki,cere akurat mam ok.Tylko troszke przerazaja mne te plamienia ktore wystepuja w trakcie brania harmonetu...bo moja miesziczka skonczyla sie jakies 3 dni temu a ja nadal mam cos na majtkach takie przejsciowe plamienia...ty tez tak mialas?????

Gość bdeh
takie plamienia mogą występowac do 3 miesiecy pd brania tabletek więc nie masz sie czym przejmowac :)

Gość lorena________
ja mialam w ciagu pierwszego opak ciagle plamienie,przeszlo przy 2. wkurzalo mnie to bo jak przestawalismy sie bzykac zaczynalo mi leciec:) ale minelo1 i tobie minie!!

Gość rebeka
wiem wiem czytalam w ulotce....ale wiecie to jest troszke krepujace jak caly czas ma sie taki metaliczny posmak zapach Mimo tego ze kapie sie codziennie..ale jestem dobraj mysli mysle ze to przejdzie