Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _________________.

Zabiję sie.

Polecane posty

Gość _________________.

Mam juz tego dość.Próbowałam wszystkiego,nie chce dalej walczyć.

Gość lorena________
z czym??

Gość _________________.
Pomódlcie sie za mnie ,bo wiem ,ze to grzech.Ale tu nie daje rady,bo czas nie zmywa niczego.

Gość elisska
bo nie chesz, wolisz dziwki i tych, co tobie cos dyktuja to smutne skoro nie mam formy modelki, to moglam byc szczera przyjaciolka. i bys predzej znalazł swoja wymarzona kobiete, bo wiesz, ze twoje szczescie jets moim. ale nie mozesz ufac kobietom intersownym i zmieniac sie pod ich dyktando. zatracasz siebie. pozwalasz by swoj jad - toksycznosc wpuszczaly do ciebie, do twego serca.

Gość _________________.
kurwa nie mogę, dlaczego, co ja komu zrobiłam i kiedy !!!! naiwna pieprzona idiotka, ktora oddała swoje życie i miłość i czego oczekiwała. nie chce juz niczego i nikogo. każdy jest tylko egoistą, chce tylko wiecej i wiecej, tacy jak ja nie powinni sie urodzić. bo po co? by być tylko opałem dla tych co myślą tylko o sobie? kiedyś takich ludzi zabraknie i może w koncu ktos poczuje ,ze mu czegoś brakuje, ze nie ma blisko kogos kto pokocha na zawsze, bezwzględu na wszystko. wiem, to takie nędzne, to takie załosne. mozecie sobie pisać co chcecie. może załosne, ale ja nie umiem byc inna i bezwzgldna. nie chce juz o nic walczyc . o siebie. wmawiac sobie codzień, ze to nie prawda,ze wszyscy tylko zawodzą, ze to nie prawda, ze jejt jak jet. a jest jak jest. nie chce takiego swiata, takich ludzi, takiego zycia, takich relacji. głupia idiotka- spaliłam sie. mzoecie mnie teraz wysmiac.

Gość elisska
no wałsnie co ja komu zrobiłam chciałam pomoc, kocham, kochałam nawet jedno spotkanie? po nim znajdziesz ukonana idealna o figurze modelki, wspanialym charakterze sa takie, ale nie czarujmy sie, nie w lokalowym zyciu. I nie daj sie szantzowac dziwce, mow o dzieku nie jej, robisz satysfakcje babie, ktora na to nie zasluzyla., jaka ona samodzielna? dzieki ukladom? i ze ja wcisneli do pracy po znajomosci? Juz zaslugiwala na to Oliwa Moore ta sliczna ktora tak czule patrzyla a ty na nia:) i trzeba bylo ruszac do boju:) widac bylo ze zaiskrzylo:) widac bylo:) to ty wolisz stare dobre znajome, ale jakie wyrachowane...

Gość tez tak myślałam
ale po jakimś czasie mi przeszło...poczekaj na ten lepszy czas, nadejdzie wkrótce:-)