Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martape

punkt G

Polecane posty

Gość martape

chcę sobie zrobić dobrze drażniąc punkt g, ale nie wiem jak to zrobić. Bardzo często jak się kocham ze swoim chłopakiem odczuwam przyjemność jak mi coś naciska w środku, ale jeszcze nigdy tak nie "doszłam" muszę sobie zawsze pomagać paluszkami drażniąc łechtaczkę. Czy któraś mogłaby mi opisać technikę taką, żebym miała orgazm g? Myślę, że jak zrobię to sama, to potem z chłopakiem będzie mi łatwiej

Gość martape
JAK TO OD WEWNĘTRZNEJ, PRZECIEŻ ŁECHTACZKA JEST NA ZEWNĄTRZ? Opisujcie jak się pieścicie, czy zaginacie palce w środku? Bo mi kiedyś przy minetce chłopak włożył palce, jakoś tak zagiął i poruszał, było cudownie. Ale sama nie umiem tak:((

Gość martape
PODSZYWACZU SPIERDALAJ!!

Gość martape
Zapomniałam dodać - że minetę mi robił na odbycie.

Gość punkt G jest
z 3 cm na wewnętrznej ściance pochwy. Włóż palca (a najlepiej dwa najgłębiej jak potrafisz i zagnij leciutko "do siebie"

Gość martape
dziękuję

Gość bdeh
no widać, że podszywacz nigdy kobiety nie dotykał, bądź nigdy prawdziwej minetki nie miałą robionej :D Najlepiej jest jeśli przy lizanku (czyli minecie) facet wkłada palec albo i dwa po pochwy, mmmrrrau cuuudo :D

Gość bdeh
jak bym ci kazała wypierdalac to bym nie siliła sie na poprzednią odpowiedz :O Podszywacz/ka jest smarkaczem, któóre zamiast iść się bawić w taką łądną pogodę siedzi na kafe :O i cokolwiek teraz podszywacz tu napisze to nie bede ja, powiedziałam co miałąm powiedziec i spadam sta 🖐️

jestem faceteem ale moze ja pomoge bo doskonale go znajduje u kazdej kobiety to łatwe musisz polozyc sie na plecach i wypiac troszke cipeczke a to juz bedzie dla ciebie trodniejsze ale moze chlopak ci pomoze bo trzeba srodkowy paluszek wsadzic gleboko i uginac ku gorze i tam powinnas wyczuc ale pamietaj srodkowy mosi buc bo dlugi powodzonka papa

Gość martape
a jaki jest ten punkt g w dotyku np, bo jak go znajdę jak nie będę wiedziała jak się go czuje?

Gość jjjkjkjkjjkj
Punkt G nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość martape
Dzięki paweł :) A ja go szukałam za migdałkami...

Gość waldemar54
a co to jest ten punkt"G"? kazdy tak o nim gada i gada a ja nie wiem:( z czym to jest zwiazane? moglibyscie od czasu do czasu pomoc😡

Gość są specjalne wibratory
przy końcu są wąskie zagięte do góry i po problemie-koszt 100-200zł po co wy się kobiety męczycie-dla autorki🌻 i życzę miłych doznań;)

Gość grzybia
W dotyku lekko pofalowany

Gość lobfutasaemmnjv
Ja i tak musze swojej lasce cała reke włożyć :(