Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwinka na diecie

jak przyrzadzic kapiel?

Polecane posty

Gość arturowaa
widze że nikt nie chce Ci odpisać.spróbuj sile do kapieli sa takie specjalne z kompleksem antycellulitowym.ja dodatkowo np używam peelingu z eveline i jak sobie tak leże w tej wannie to sie troszke tym masuje i działa

Gość arturowaa
miały być sole, sorki za błędy

Gość jeśli zrobisz
sól morska, algi, rozmaryn, olejek cynamonowy, cyprysowy, grejpfruitowy a zamiast kąpieli lepszy peeling z zaparzonej kawy zmielonej z cynamonem, imbirem, solą, cukrem trzcinowym i odrobinką oliwy (wszystkie te dobroci kupisz w sklepie spożywczym za grosze) paczka mielonego cynamonu to około 1 zł zaparzasz w kubeczku kawkę z resztą skąłdników taką iloscią by woda tylko zakryła ten proszek, mieszasz, jak trochę wystygnie dodajesz z łyżeczkę dwie oliwy (może byc z pestek winogron, słonecznikowa, z oliwek), zwilżasz ciało pod prysznicem, masujesz tą miksturą kilka minut, spłukujesz i gotowe

Gość arturowaa
a ogólnie na cellulit z którym się borykam choc juz jest go mało to polecam tabletki MEGAFYT- ANTI CELLULITE Są taniutkie ja kupuje za niecałe 10zł,i co ważne pół godziny przed wsmarowaniem balsamu serum z eveline lub tego nowego(czarna seria) z ziaji smaruje pupe maścia końska a składa sie ona z 25 ziól która rozgrzewa mi skóre i dopiero po około pół godz smaruje powyzej wymienionymi. mi pomaga, może i wam pomoże.życzę powodzenia.