Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michaelcars

Drogie Panie chcemy to wiedziec!

Polecane posty

Witam wszystkic, a w szczegolności wszystkie Panie! Mam pytanie do Was i licze na szczera odpowiedz (jak komus cos nie odpowiada niech nie pisze!) 1.Jaką macie bielizne ? 2. Kolor, krój ? 3. Rozmiar staniczka ? 4. Czy wasza cipka jest ogolona czy nie, jak tak to jak ?Czy odbyt tez ? 5.Jakiej byście bielizny nie założyły ? 6. Jaka bielizna wam sie najbardziej podoba ? Dziekuje bardzo za odpowiedzi, służy to wyłącznie w celu edukacyjnym :) Całuje wszystkie ciepło, które odpowiedziały! pozdrawiam!

Gość Buahahahaha
A co na ksiedza sie edukujesz :D chlopczyku. A napisze ci : reformy welniane :D:D:D:D:D

Gość michaeIcars
uwaga nie bede sie logowac, czekam z niecierpliwoscia na wypowiedzi pogryzajac swinskie uszka marynowane w denaturacie

Gość Buahahahaha
michaeIcars >>>> plecam swinskie ogonki...palce lizac...

Gość taka jedna z pola
ja tam pantalony do kolan noszę no chyba że Rolnik /ten bez kropki/ w pobliżu to bez gaci chodzę :P

uwielbiam tokiedy sa podszywacze :) wydaje mi sie, ze kazdy mężczyzna chce to wiedzieć.... No mam nadzieje ze ktos za mna sie wstawi, a jak nie naprawde jestem ciekawy....;)

chcemy czyli kto :D ja też tak, na wznak i reformy ;) może to konfident wielkiego łba?

taka jedna z pola: brawo za odwage, szkoda ze nie dodałaś ze masz brazowa kreske na gaciach

Gość Buahahahaha
my tez Cie lubiny..ale na kogo ty sie edukujesz???

Gość Buahahahaha
na fryzjera????

edukuje sie na przyszłość.... lepiej kupic i dac coś ładnego w prezencie, niż coś co sie wyrzuci - to raz a dwa to to ze chce zobaczyc co wy robicie, bo doczytałem sie watku o higienie, chciało mi sie smiać..więc pytam bo jestem ciekawy!

Gość taka jedna z pola
jak pierdykam to mam :P ale teraz już wiem co za smród po gaciach mi lata i podgląda:D

Gość Buahahahaha
no to z wypowiedzi wychodzie ci , ze najlepuej kupic pantalony welniane:P:P:Phe he

Gość taka jedna z pola
dziewczyny spadamy to gówniarze

Gość Buahahahaha
czlowieku Bond to dopiero smiedzi...masz racje >>>>z pola>>>> spadamy

no coz dezodorantem dobiłem ciebie bo zawsze myslalas ze to sa francuskie perfumy, a sie okazuje ze to gowno z duzego marketu w ktorym kasjerki masuja piersi kurczaka

75 b ...ogolona... bielizna koronkowa kolor czerowny....Odbut ogolony nie załozyłam bym bielizny takiejjj szerokiej.. kocham bielizne skąpą:D

Dziekuje Jabuszko ze po tej glupiej wymianie zdan zdecydowalas sie odpowiedziec! No powiem, ze jestem pod wrazeniem i masz odemnie buziaka! Zakochalem sie ;)

Jabuszko: czy lubisz bardziej koronke, gorsety itd? Pewnie lubisz chodzic i wybierac sliczna bielizne w sklepie? Depilacja od jak dawna i dlaczego? a co do tej co nigdy nie zalozysz, tak poprostu zle sie czujesz czy cos sie stalo ze nie chcesz? pozdrawiam