o co kaman 0 Napisano Maj 15, 2006 czym sie objawia?? mozna go sobie przeziebic??jest wtedy taki rwący bol w podbrzuszu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 15, 2006 czy moze na innym forum mam sie zapytac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie ten okres Napisano Maj 15, 2006 pęcherz z całapewnością można sobie przeziębić i wtedy często oddaje się mocz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piękna_brunetka Napisano Maj 15, 2006 odczuwa się nieustanny nacisk na pęcherz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o co kaman 0 Napisano Maj 15, 2006 bo ja sikam czesto i troche włąsnie taki ucisk mam i rwący bol raz w jednym jajniku raz w drugim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Maj 15, 2006 Zapalenie pęcherza może być różnego typu, niekoniecznie na tle bakteryjnym. Poczytaj sobie: www.pecherz.pl. Rwący ból w podbrzuszu może być objawem różnych chorób, napisz coś więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach