Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajo

pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość jajo

Zabawiałam się z moim Ukochanym w 11 dniu cyklu, zwykły peeting i pilnowałam, żeby miał rączki czyste, no ale nigdy nic nie wiadomo, przestraszyłam się bo on swoi mokrym (płyn ejakulacyjny) maluszkiem dotknął moich warg sromowych i boję się, ale mówił, że uważał i że rączęta miał czyste, ale ja i tak się boję, okres mam dostać w piątek, czyli za 5 dni nie wiem kobitki powidzcie mi, jakie mam szanse, że nie jestem w ciąży? w ogóle boję się, że jakoś mi mógł tam coś nanieść. Strasznie się boję. Napiszcie mi co o tym sądzicie.

bozeeeeeeeeeeeeee urodziszz 7 raczkii

Gość jajo
ej nie nabijaj się ze mnie, ja naprawdę się boję, jak masz pisać takie rzeczy to wcale nie pisz. Tak nie można robić

Gość jajo
kurczę ja szukam pomocy, rady, a tu tacy ludzie są, nie spodziewałam się, że będziecie sobie robić kawały, kiedyś normalnie wszyscy się wypowiadali, a teraz wszyscy nic innego nie robią jak tylgłupie żarty

to bedzie przybysz wyssany z palca:D:D:DD buahaahaaha

Gość //**//**
Dziecko jeżeli tak strasznie się boisz to daj sobie spokój z sexem. To ma sprawiać przyjemność a nie poczucie strachu.

Gość gdzie ten okres
ludzie nie nabijajcie się z dziewczyny,ma problem i szuka porady a nie jakichś złośliwości-ja niestety nie wiem jak mogłabym Ci doradzić :(

Gość jajo
nie jestem dzieckiem, mam 24 lata, tylko małe doświadczenie seksualne, i dlatego chcę się kogoś doświadczonego poradzić

Gość na głupie pytania
głupie odpowiedzi.:classic_cool:

Gość jajo
dla mnie to nie jest głupie pytanie gdyby było głupie to bym je nie zadawała. Wy też kiedyś nie wiedzieliście wszystkiego w tych sprawach.

Gość antyfanka janasa
jajo ---> na tak debilne pytanie odpowiedz moze byc tylko jedna :O a tak BTW przekaz ode mnie wyrazy wspolczucia dla Twojego faceta ze ma taki chuj*** seks z Tobą i że jego szczytem jest mozliwosc dotkniecia twoich warg sromowych swoim paluszkiem :O a rypiesz sie z nim czasami czy tylko palcem moze ?? :O :O :O

Gość a_ja
Nabijaja sie z ciebie bo piszesz takie rzeczy ze sie w głowie nie miesci! ile ty masz lat? Boze kobieto! Amoze dziecko !

Gość na głupie pytania
odpowiadam poważnie:classic_cool::-P zluzuj panna, nic ci niebedzie:classic_cool:

Gość jajo
kurczę ja zawsze staram się Wam pomagać, jak wiem coś to piszę uprzejmie, jak nie wiem to milczę, a jak potrzebuję pomocy to wszyscy się ze mnie nabijają

Gość oj...
w niecie jest mas artukułow kiedy i jak mozna zajsc w ciaze wiec poszukaj i poczytaj i bedziesz wiecej wiedziec nawet jesli masz małe dosw. sexualne i lepiej nie zadawraj takich pytan na forum bo wszyscy ssie z ciebie nabijaja!

Gość jajo
antyfanko janasa, ja Cie nie obrażam, więc nie wiem jak Ty możesz tak o mnie pisać, w ogóle nie znasz mnie, a ja tylko napisałam prośbę o opinię. Nie rozumiem czemu mnie obrażasz

Gość jajo
no to chyba po to też jest to forum, żeby wymieniać się opiniami na jakieś tematy prawda?

Gość antyfanka janasa
nie obrazam Cie tylko stwierdzam fakty :O no prosze cie - ja tez kiedys bylam pocztakująca w tych sprawach i mimo to nie balam sie ze zajde w ciaze bo on mnie tam palcem dotknal :O od samego poczatku kochalismy sie normalnie z gumka a w dni nieplodne bez zadnego zabezp i on konczyl we mnie wiec wybacz ale twoje pytanie mnie rozwalilo :O

Gość antyfanka janasa
a i jeszcze jedno -- skoro tak sie boisz seksu i jego konsekwencji to po co to robisz na sile ?? dajcie sobie na wstrzymanie i zacznijcie dopiero wtedy jak bedziecie psychicznie na to gotowi

Gość jajo
ale to były moje dni płodne, ja po prostu się obawiam, Ty może nie masz takich oporów przed seksem, ale ja miałam w życiu niemiłe doświadczenia związane z tą sferą zycia i dlatego się boję zbliżenia. Nie naśmiewaj się ze mnie, bo to jest dla mnie trudne, a pytam się dlatego, że nie mam się do kogo zwrócić z takim problemem

Gość ciocia mania
buahahahahhahahahahhahahhahahahhahhahahahhahahaha

Gość antyfanka janasa
toż napisałam przecież :O boisz się seksu to po co go uprawiasz ??? (jeśli to można nazwać w ogóle seksem bo po tym co napisałas to sama nie wiem w co wy sie bawicie)

Gość o losie
Gdyby tak łatwo można by było zajść w ciążę, to nie starczyłoby miejsca na ziemi :| Samo dotknięcie nie wystarczy. Zdecydowanie nie możesz być w ciąży.

Gość jajo
prawdziwy seks uprawiałam z nim 2 razy, ale wtedy byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą więc się nie martwię. Może te moje pytania wydały Ci się jakieś debilne, ale ja naprawdę się boję, a abardzo go kocham i próbuję ten strach przełamać

Gość antyfanka janasa
to moze sie na tabsy przezuc ?? nie bedziesz miala takich schiz a chlopak bedzie mogl sobie do woli pouzywac a uwierz mi - prawdziwy facet takich "zabaw" dlugo nie wytrzyma :P albo sobie jakas inna znajdzie albo bedzie sie masturbowal sam w domu :P

Gość jajo
tradycyjny podszyw: wącham klej biurowy:classic_cool:

Gość jajo
no właśnie mam w domu dwa opakowania Yasmin i teraz czekam na tą miesiączkę, ale boję się, że jestem w ciąży. To już jest obsesja

Gość antyfanka janasa
a no to trzeba bylo zaczac poprzedniej miesiaczki i nie musialabys sie teraz schizowac :P

Gość jajo
wiem własnie żałuję tego.