Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogąca...

Problem z ...

Polecane posty

Gość niemogąca...

Kurcze poradźcie mi co mam zrobić na zatwardzenie :o Zaraz zwariuje, chodzę od rana co chwile do toalety i nic, a się chce... Czy lewatywa pomoże? Tylko jak taką lewatywę zrobić? Zjadłam już ogórki kiszone i wypiłam troszeczke wody od ogórków i nic, czuje się jakbym miała pęknąć :o

Gość 11111111
na początek czopek glicerynowy lub dwa a jeżeli chodzi o jedzenie to buraczki gotowane i herbatki ziołowe przeczyszczające

Gość zuzanka skakanka
z herbatkami się wstrzymaj, spróbuj na razie z czopkiem, jeśli nie pomoże - lewatywa, ale to wzystko nie może być stosowane nagminnie

Gość niemogąca...
dzięki, spróbuje z czopkiem.

Gość a na przyszłość
rano przed jedzeniem szklanka wody przegotowanej i pojadaj śliwki suszone (lub swieze jak beda)

Gość xxx211
Lewatywa na pewno pomoże chyba ze jakiś skrajny przypadek. Lewatywę wykonuje się w prosty sposób. Zdejmujesz rzeczy tak aby pupa byłą odsłonięta po czym wprowadzasz do pupy taki powiedzmy wężyk przez który wprowadzasz wodę do pupy. Jak skończysz powinnaś poczekać z 10min jeśli nie możesz wytrzymać parcia to możesz coś włożyć do pupy powinno pomóc po czym idziesz się wypróżnić.