Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala19

żółte palmy z potu na ciuchach jak sie pozbyc?? heeeelp

Polecane posty

uzywam antyperspirantow, mimo tego mam zolte palmy na ciuchach szczegolnie na tych bialych widac, czym to usunac?? prosze i dzieki

Gość hmmmmmmmmm
nie mam pojecia... ja mam sama problem bo kupiłam sobie Rexone w sztyfcie i mi brudzi koszule :( bluzki :( poradzcie cos, jaki by sobie kupic antyperspirant by nie brudzil i by ladnie pachnial... Widzialam reklame nivea w kulce, podobno nie zostawia sladów... ja go osobiscie nie uzywałam... moze ktoras z Was go ma...? prosze o rade.

nooo te plamy wygladaja przerazliwie tutaj biala bluzka a tu zolto pod pacha ;( moe zna ktos sposob??

Gość upupup

Wiecie co ? Ja się zmagam z tym samym problemem i jeszcze nie znalazłam na to 100%-wo skutecznego rozwiązania. A mam bluzki których mi cholernie żal. Dotyczy mnie problem nadmiernego pocenia, a wystarczy że zdarzy się jakakolwiek stresująca sytuacja żebym od razu zrobiłą się mokra. I owszem antyperspiranty mi pomagają ale z tego co załuważam to żółte plamy i tak robią się nadal. Może dlatego że pomimo działania antyperspirantu coś tam się wydziela z tej skóry czego ja już nie wyczuwam. Ostatnio robię tak że smaruję się antyperspirantem, czekam chwilę aż się wchłonie, następnie sięgam po talk do ciała i sypię go na skórę w sporej ilości. Zazwyczaj to mi pomaga. Ale tak naprawdę to pomyślałam sobie, że warto by było namówić jakąś firmę kosmetyczną na stworzenie pewnego dość śmiesznego patentu na to by ochronić nasze ulubione bluzki. Chodzi mi o coś co przypominałoby przepuszczającą powietrze wkładkę higieniczną w kolorze skóry co przyklejałoby się do skóry pod pachą i oddzialałoby to skórę od materiału bluzki. Wiem że to może brzmi idiotycznie, ale gdyby coś takiego wymyślono to ja bym się bardzo cieszyła. W końcu kobiety nie takie rzeczy głupie noszą. Wymyślono już tampony, wkładki higieniczne, staniki un bra i różne dziwne rzeczy. No i mają popyt. Myślę że to też by miało.

Gość nivea w kulce
ten który nie zostawia plam... fakt nie zostawia ale smierdzi... jak sie człowiek spoci to smierdzi tym potem... miałam i juz nie kupie go wiecej

Gość a kysz kiciusss
takie potniki dawno mozna kupic w sklepie

Gość jolcia3410
tez mialam ta nivee, sladow nie zostawial ale uczulil mnie. ja znalazlam sposob na biale plamy po antyperspirancie- myje paszki, nakladam go , potem ubieram jakas stara bluzke i tak chodze tzn szykuje sie do wyjscia, kiedy mam juz sie ubrac w tym w czym bede wychodzic sciagam stara bluzke przecieram jeszcze nia delikatnie paszki.

Gość ciekawe nie mam
takiego problemu, od czego to zależy ? może trzeba poszukać przyczyny ?

ja na szczęćie tez nie:) polecam Wam rexone crystal w kulce działa i nie zostawiam śladów:-) milego dnia...