Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolargolka

czy jak wybiele włosy na rękach to wyrosną

Polecane posty

Gość kolargolka
gerda---;-) po depilatorze tez tak mialam i dlatego kupila sally hansen

Gość kolargolka
zrobie:-) czyli,że niepotrzebnie wydałam 36zl 😭

hehehe-------- wiem nie ładnie się tak śmiać ale przynajmmniej wiesz już(na własnej skórze jak to działa) ;-)

Gość kolargolka
właśnie chciałam zaczarnić sobie nicka i sie nie da😭

Gość kolargolka
spoko mam śliczny brąz :-)

Gość kolargolka
Ale macie problemy, jak ci rosną długie czarne włosy na rękach to znak że jesteś małpą i żadne rozjaśnianie czy wyrywanie nic nie da... Co za tepe baby...

Gość i znowu o kudłach

Gość Monia278
ja miesiac temu rozjasniłam sobie włosy na rękach i jestem w pełni zadowolona!! pierwsze wrazenie kurde narescie ich nie widac!:D ale wiadomo odrosły ale juz nie sa takie jak kiedys :| :) i zamierzam powtórzyc ten zabieg...dziewczyny lepiej zrobic to raz na miesiac niz chodzic z takimi włosami na rekach ;/ :):): polecam :*

Gość Hanka -
Monia278 Oo to mnie pocieszylas ;-) a czym to rozjasnilaś ? gdzie mozna kupić ten rozjaśniacz ? :))) ale czy to mi zadziala ? mam taakie straszne czarnee kudły na rekach ;-( czekam na odpowiedz :) thx :**

Gość biżu
Jeja, ja też mam takie włosy... Długie i do tego czarne... ;/ Nienawidze ich z całego serca... Jak rozjaśniacie włosy? Czym? Prosze, pomóżcie mi... Odpiszcie na mojego e-maila.... Z góry dziękuje...

czym rozjaśniacie włosy na rękach?????!!!!! proszę o odpowiedź :3 bo też chcę się ich pozbyć -_-

no właśnie, i jeszcze mój mail sirushi232@hotmail.com

Gość spoko loko luz i spontan
zawsze na lato rozjasniam zwykla woda utleniona - wtedy rzemywam z 5 razy, za kazdym czekam az woda wyschnie lub kupuje utleniona w zelu i sa duzo jasniejsze, odrastaja slabsze i jasniejsze ale na zime znow takie same lubie swoje wlosy i napewno nie mam zamiaru ich sie pozbywac maszynka czy depilatorem:)

Gość Agacia xD
gdy ma sie bardzo ciemne wloski na rekach nie trzeba ich golic:D wystarczy nacierac je woda utleniona :D na wlosach tez mozna sa wtedy jasniejsze:D pozdro:D

Gość macu-macu
kochani:-))) tez obkminiam ten problem - łydki,rączki,brzuszek,wąsik... no i kupiłam sobie Sally Hansen,swiezo po \"zabiegu\" jestem ...no jest super!oczywiście widac białe włoski,ale nie są tak odrazające co czarne,fajny efekt...bo dla mnie to był problem,jak ktoś stał obok i patrzył na mnie,oczywiscie wg mnie patrzył na moje wąsiory! WODA UTLENIONA - po niej moga zostać przebarwienia i w ogole może fotouczulic LASER - miałam 9 zabiegów i odrósły mi znowu,czarne i tyle samo...nie mówiąc ile kasy na marne GOLENIE,WOSK - odrastają jeszcze mocniejsze. czytałam o wybielaniu utleniaczami do włosów,farbami - podobno ten tańszy fajny efekt mam nadzieje ze komuś pomoglam

hej!Ja zakupiłam wode utlenioną w żelu, ale czy po nałozeniu mam ją zmyc po jakims czasie czy zostawić do wyschniecia?...słyszałam, że pomaga...

Gość Meczennica
Ja mam straszne dlugie ciemne wlosy na rekach, od jakiegos czasu strasznie sie ich wstydze, zaczynaja sie na dloni i koncza sa loksciem nie wiem co mam zrobic strasznie sie boije zaczac je golic bo wiem ze beda pozniej sto razy gorsze i nie bede miala cierpliwosci golic rak co drugi dzien, POMOCY ;(

Gość araaa
Co do włosów na rączkach polecam, abyś najczęściej jak mogła nosiła bluzy lub bluzki z długim rękawem :) Ja tak robię :P Natomiast na lato polecam wosk :) wystarczy 2 razy i spokój ;) Jak kiedyś przyszłam do szkoły bez bluzy, koledzy się ze mnie śmiali, bo mam takie włosy jak oni tylko...... bardzo ciemne :( wytykali mnie palcami... nie potrafię nigdzie wyjść bez długiego rękawa... co do rozjaśniania - przemyj sobie wacikiem nasączonym wodą utlenioną... myślę że wybielanie nie ma nic do odrastania, ale włosy zawsze rosną i będziesz miała odrosty... Powodzenie kochana :*

Gość Pisiorek ze hej
Ja wybielam wlosy roznajsniaczem NA CALYM CIELE od paru lat. mam dosc duzo ciemnawych (ale cienkich wlosow) ma calym ciele. Brzuch, plecy, rece, wasik, 'baczki'. Dawniej robilam to co tydzien, teraz raz na miesiac bo mi sie nie chce, i one sa slabsze. Dobry resultat utrzymuje sie przez okolo tydzien,i najleiej byloby to robic co tydzien, ale jak juz mowilam nie chce mi sie i nie mam czasu. Moge powiedziec jedno- wybielanie wlosow uwolnilo mnie od kompleksu 'owlosionej dziewczyny' i bede to robic juz do konca zycia. Czuje sie duzo lepiej z tymi cienkimi jasnymi wloskami, niz z ciemnym meszkiem. Wlosy ma rekach dodatkowo podcinam zwyklymi nozyczkami, i mam ladne rece, nie wstydze sie nosic krotkich rekawow itd.