Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikuś-mikuś

Komu przeszkadzała wydepilowana macica?

Polecane posty

Gość fikuś-mikuś

Jak chce dziewczyna o tym powiedzieć, to dlaczego kasujecie jej topik? Wiem,że to bzdury, ale jest tyle innych równie głupich, albo jeszcze głupszych topików i tamte wam nie przedszkadzają. Dlaczego akurat ten? Odpowiedzcie.

Gość jesli umie sie kompem
posługiwac to napewno wie ze macica jest organem wewnetrznym i nie da sie jej golić - Wiadomo ze to glupia prowokacja!!!

Gość fikuś-mikuś
tutaj prawie co drugi temat to prowokacja. W takim razie kasujcie wszystkie prowokacyjne tematy. Dlaczego tego nie robicie? tak byłoby uczciwiej.

MI PRZESZKADZALA?? masz z tym jakis problem?

Gość fikuś-mikuś
Aldis, mi też przeszkadza wiele tematów, ale zamiast je kasować po prostu je omijam i nie zaglądam. To ma być podobno forum na którym każdy może się wypowiedzieć. Przecież ona nikogo tym nie obraziła. Lepiej niech moderatorki kasują wpisy obrażające innych i przekleństwa, których niestety tu nie brakuje.

Gość jesli tak ci sie podoba
ten temat to pogadaj z autorka na komunikatorze :):):)

Gość lornetka
jakiś czas temu dziewczyna pytała jak wydepilować pochwę. ubaw byłprzez parędni. chyba ktoś postanowił kontynuować wątek

Gość fikuś-mikuś
pewnie zaraz ten topik też będziesz chciał (a) skasować?

Gość fikuś-mikuś
rzeczywiście może to i była prowokacja, a może po prostu to jakaś niedoświadczona małolata, która nie umiała inaczej nazwać tej części ciała, którą sobie wydepilowała?

no to jasne ze byla prowokacja... ale marna. dobre prowokacje sa w cenie.

Gość a co to jakies sredniowiecze
ze nie wiedziała? chyba ze miała z 10 lat ale takie sie nie depiluja raczej;)

Gość fikuś-mikuś
mimo wszystko uważam że kasowanie komuś topików, nieważne że bezsensownych, bez konkretnej przyczyny jest nie w porządku. jak wam sie takie nie podobają to nie zaglądajcie tam, a jak ktoś chce prowokować to niech sobie prowokuje.

Gość przeciez to zasmiecanie
forum.... a co ty tak sie enerwujesz?czyzbyś był autorem tego skasowanego tematu?:D

Gość przeciez to zasmiecanie
forum.... a co ty tak sie denerwujesz?czyzbyś był autorem tego skasowanego tematu?:D

Gość fikuś-mikuś
Nie, nie jestem autorem tego tematu i nie depiluję sobie macicy. Ale ostatnio założyłem topik na którym po pewnym czasie ludzie zaczeli się kłócić i wyzywać, łącznie z przekleństwami i jakoś wtedy mikt nie zareagował, nie skasował topiku. A tu ? przynajmniej trochę się pośmiałem i też byłem ciekaw jak ta osoba depilowała tę macicę, ale nie daliście jej napisać.

Gość fikuś-mikuś
A mogło być zabawnie...

Gość A mogło być zabawnie..
zboczeniec!!:P:P

Gość fikuś-mikuś
no a co, wy może niechcielibyście się dowiedzieć jak tą macicę się depiluje? i to w dodatku depilatorem?

fikuś - jest cos takiego jak smietnik - jak chcesz zeby wykasowano topik to wlasnie tam wrzucasz go do moderacji - a moderator albo go skasuje albo nie ja tam moderatorow szczegolnie nie kocham, ale jednak bez nich bylby tu jeden wielki syf - to takie zlo konieczne :-p

Gość fikuś-mikuś
Nietety, i tak jest tu starszny syf, chamstwo i prostactwo. Oczywiście co nie którzy, bo zdarzają się osoby, na prawdę super.

Gość zygzak
najlepiej byłoby w ogóle usunąć całą tą kafeterię. Zlkwidować to chamskie i beznadziejne forum!!!

Gość świeża bułeczka
Oj tak. Popieram

nieee... po co je likwidować? toż to wspaniałe studium głupoty dla socjologow ;) poza tym czasem jest konkretna beka z (niektorych) durnych bab, czasem niezla prowokacja sie trafi poza tym gdyby zrobic ranking najglupszych for to onet bije na glowe... (glownie ze wzgledu na zasieg)

Gość Śmieszek kokoszek
co racja to racja, nie aldis? Nie złe zjeby tu się zdarzają.

cóż... względna anonimowośc niektórych pobudza... i założę się, że większość z nas ma na sumieniu jakieś \"internetowe\' grzeszki :]