Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asikonik

kolczyk w pepku

Polecane posty

Gość asikonik

co sadzicie o zrobieniu kolczyka w pepku .. ile kosztuje przeklucie??, jakie moga byc problemy??, ile sie goi?? i wszystko na ten temat :D

Gość adik
mi się podoba ja sam mam w pepku niektóży tego nie tolerują ale ja się z tym super czuje

Gość ana156
Ja sobie zrobiłam kolczyk w sobotę... i narazie jest supper. Płaciłam 75zł ze znieczuleniem i robiła mi to kosmetyczki u której były już moje 3 koleżanki. Słyszałam że lepiej robic w studiu tatuażu. Ponoc długo się goi często coś z tego wypływa, albo robi się czerwone ( wtedy daje okład z wacika nasączonego rumiankiem i ustępuje) a 3 razy dziennie polewam wodą utlenioną. Dużo jest z tym roboty, ale nie żałuje tej decyzji. Najgożej jest jak ci kosmetyczka trafi w żyłke tak miały 2 moje koleżanki i kilka dni im się z tego lało... teraz już z nimi wszysko oki. Jeżeli jesteś zdecydowana to musisz pamiętac że higiena pępka jest bardzo ważna. Trzecia koleżanka sobie totalnie olała higiene i lepiej nie pytaj mnie co się z nią dzieje... Jak masz jakieś pytania to pisz na moje gg 446019, jak będe mogła w czymś pomuc to z chęcią pomoge :D

Gość 19Gieksiara64
Hey wam :P Mam kolczyk od 4 stycznia i mam go ok.3tygodni:* Nawet to nic nie bolalo Przebijala mi go moja przyjaciółka. mam jakies obawy i chce sie was poradzic :p bo mam go i wszystko ok opuchlizna mi zeszla ale mam czerwone w okolicach kulki i czy kazdy tak ma i czy to mi zejdZie. napiscie do mnie :* to Moje gg 11840904 chce o tym wiedziec:P:P:*:*

Gość asddas
mam kolczyk od 6lat. zrobila mi go kolezanka i nic nie bolalo.

A możecie jeszcze napisac ile się goi taka rana po przekłuciu??