Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiaaaaaaaaaaaa

Wrocław - proszę o polecenie dobrego jedzonka w Rynku?

Polecane posty

Gość kiaaaaaaaaaaaa

Jutro jadę na wycieczkę, może ktoś poleci mi dobrą i tanią (smaczną :)) knajpkę w Rynku ??? Czy daleko od rynku (starego miasta) jest galeria dominikańska (pieszo) ?

Gość hf901cv10v
galeria jest bardzo blisko od rynku....od pregieza sie idzie moze 3 minuty...a tanie zarcie na rynku,to ciezko...moze mcdonald:P dobra jest oczywiscie piramida i sfinks,ale drogawo..poza tym idac w strone uniwerku jest mexicana:)

Gość misia pisiaa
galeria jest 3 minuty od rynku polecam stołówkę na wydziale prawa - pyszne jedzenie , estetyczny lokal , a ceny niskie poza tym koło kina helios jest taki lokal z makaronami i lazaniami , też dość tani , a jedzenie bardzo smaczne

Gość kiaaaaaaaaaaaa
nie o takie jedzenie mi chodzi nie musi być aż tak tanie jak mc donald ale nie zabójczo drogie !!!! może polecicie jakąś dobrą pizzernie? Co to jest pregież

mexico bar i la havana-dwie najlepsze knajpki z przepysznym jedzeniem, czasem trzeba troche poczekac na stolik ale warto!!! :)

Gość misia pisiaa
a to nie wiem , ja się po restauracjach nie rozbijałam sfinks jest dość fajny , no i mexicana też

Gość dff
najlepsza we WROCłAWIIU jest knysza koło kredka i ołówka tych wysokich akademików:)na grunwaldzie

Gość misia pisiaa
popieram - knysza koło kredki i ołówka była pierwsza klasa!

Gość kiaaaaaaaaaaaa
a co mogę zobaxczyć w rynku, tylko tak żeby się nie zanudzić :)

Gość a co jest do patrzenia
na Rynku w Twoim mieście? to samo we Wrocławiu

Gość misia pisiaa
wejdź se na wieżę koscioła świetej elżbiety - to ten za jasiem i małgosią - stamtąd zobaczysz panoramę miasta w rynku to rynek :P jak wyjdziesz kawałek dalej , to ostrów tumski z katedrą i te wszystkie wyspy

Gość dff
misia pysia tez studiowałas we Wrocławiu?:)

Gość kiaaaaaaaaaaaa
nie znam wrocławia będę tam pierwszy raz i nie chciałbym tracić czasu na krążenie samochodem - skupię się na rynku dlatego szukam czegoś fajnego właśnie tam zarówno do zaobaczenia jak i zjedzenia. No może zajrzę do galerii dominikańskiej skoro jest blisko- tam zawsze są jakieś knajpki z jedzonkiem. Aha i dziękuję za odpowiedzi :)

Gość kiaaaaaaaaaaaa
do a co jest do patrzenia - no jest trochę do zobaczenia kto był w krakowie to wie

Gość misia pisiaa
yessssssss , właśnie tam studiowałam :classic_cool: a na długo przyjedziesz ?

Gość kiaaaaaaaaaaaa
na 1 - 2 dni

Gość pierwsze slysze
ze galeria dominikanska jest trzy minuty od rynku chyba trzy minuty samochodem :-)

Gość pierwsze slysze
a moze w przejsciu z placu solnego gdzie sie idzie do heliosa?

Gość misia pisiaa
no to bym powiedziała - na rynku to tak obejść , zajrzeć na plac solny przylegający do rynku , powłazić w te boczne uliczki koło rynku , bo to tak niby nic nie ma , ale moim zdaniem to bardzo fajne i ładne - potem w stronę uniwersaytetu , na most (nie pamietam juz , jak to on się nazywa - pomorski albo uniwersytecki) , przez most i tam w prawo przez kładkę na wyspę jedną -drugą - tych kładek tam nabudowali , dla śmichu i zabawy , żeby ludziom było miło - dalej prosto na ostrów tumski , tam kościół św. marcina taki mały śmieszny , dalej świetego krzyża - dwupoziomowy , dalej katedra , a po drodze różne ładne budynki - potem wzdłuż rzeki i na most grunwaldzki , fajny , wiszący , tam sedesowce , dalej na curie skłodowskiej i do zoo , w okolicy jeszcze park szczytnicki , śliczny japoński , iglica , hala ludowa

Gość misia pisiaa
no mnie tam przejście z rynku do galerii zajmowało koło 3 minut

Gość dzwinnna
galeria dominikanska jest 3 minuty od rynku ,chyba ze idziesz tiptopkami to Ci zajmuje wiecej

Gość wieśmac
Pierwszy raz w Polsce słyszę, że mcdonald jest tani Boże z jakim burzujami ja się zadaje na kafe :O Kredka i Olowek są troszke daleko od rynku, a biorąc pod uwagę remont placu grunwaldzkiego troszke bardziej daleko wiec mysle ze jakas knajpka w Galerii bedzie najlepsza, gdzies w okolicy Rynku(w kierunku wschodnim) jest jeszcze jakis bar mleczny czy cos takiego ale nie pamietam dokladnie w ktorym miejsu :( a pręgież to takie średniowieczne narzędzie rozrywki dla gawiedzi co stoi na rynku :)

Gość tak se pisze
bosz... jak ja uwielbiam Wrocław... (to taki wtręt tylko) byłam we Wrocku dwa tygodnie temu, rynek ludny choć był poniedziałek, pogod upalna i gorąco, chłód w zabytkowych kościołach i wiatr na wieżyczkach, KFC z pysznym jedzeniem (no akurat lubię to i wybieram bez względu na miejsce), fajne sklepy w Galerii Dominikańskiej ... buuu... ale niby nie ma to jak w domu ale Gdańsk to już nie to, choć ma swoje plusy

Eeeee tam... Gdanska to ja Ci zazdrosze... Mam sentyment do Dalekiej Polnocy :) I tego morza to nic nie zastapi :P

Meksykańska- jak masz ochotę na coś ostrego:) Pastelowa- pyszne naleśniki

Gość koksinel
"francuska" knajpka na Odrzańskiej

Gość a ja Ci polece
na rynku chinska resteuracje, bylem na specjalnosci dnia i palce lizalismy - ok 25 zl za osobe, to jest kolo banku wbk zach kolo wyjscia na plac solny

Gość Jest tu ktoś z wrocłsawia
??