Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onekia_onekia

hej czy ktoś kupował w Białe Buty

Polecane posty

Gość onekia_onekia

mam dylemat, mieszkam w małym mieście i nie mogę dostac butów ślubnych i chciałabym kupić w białych butach sklep internetowy... czy ktoś ma doświadczenie z tym sklepem? czy faktycznie można w ciągu 10 dni wymieniać rozmiary itp.

Miałam zamiar kupić buty na tej stronie z firmy Embis. Skończyło się na tym, że kupiłam na miejscu u mnie w mieście, ale tylko dlatego, że znalazłam bardzo ładne. Gdyby nie to zamówiłabym u nich. Słyszałam że jest się bardzo fachowo załatwionym i że jak buty nie pasują jest możliwość wymiany na inny rozmiar lub zwrot kosztów. Zostało mi to polecona. Tak więc \"polecam\" i Tobie :D

Gość Onekia_onekia
dziękuję, ja się właśnie zastanawiam... też tak słyszałam a właściwie cztałam gdzieś na necie... hm...

Oneika to zastanów się dobrze i zamawiaj :) powodzenia;)

Gość MAZEPKA
Ja zamówiłam.. z wielkim stresem... ale okazało się, że niepotrzebnie się martwiłam. Budy są śliczne, dobrze wykończone.. ważna uwaga - zmierz stopę. Prawdę jest , ze mają lekko zawyżone numery. Ja normalnie noszę 38 ale z obliczeń wyszło, że mam zamówić 37 - zamówiłam z wielkim stresem, przyszły i pasują jak na stópkę kopciuszka. Polecam, są śliczne - jedyny mankament.. cieńka podeszwa, ale na tę jedyną noc wystarczy... napewno. Pozdrawiam :)

Gość czerwcowa doli
co robicie z butami po slubie? bo zakładam ze w białych nie chodzicie)? kremowe jeszcze ale białe?

moje ślubne butki leża w szafie, mialam je na noga tylko ten jeden raz. Chodzić w nich nie bede bo poprostu wyglądaja tylko i wyłącznie na ślubne a sprzedać... po co komu używane buty :)