Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Libra 2006

Wagi łączcie się!!

Polecane posty

Gość Libra 2006

Jestem zakręconą Wagą (urodziłam się 28 września)!!!!! Napiszcie jakimi Wagami jesteście WY lub WASI przyjaciele!!Zrobimy sondę porównawczą-ile prawdy w nas Wagach siedzi!!

3 październik jestem rozkapryszona.... i zmieniam zdanie co godzinę poza tym jestem strasznie wymagająca, praktyczna i mam dosyć swojego charakteru

Waga - październikowa . Spontaniczna , lubiąca towrzystwo , wesoła ,ale także wybuchowa , roztrzepana i gadatliwa. Długo pamiętam urazy ,ale umiem też przepraszać . Pozdrawiam :)

Gość papcialala
Waga z 26 września bywam niezdecydowana, każdą decyzje roztrząsam bardzo długo, wybaczam łatwo ale bywam pamiętliwa, czasem roztargniona, bywam leniwa, ale wesoła i lubie ogólnie ludzi, lubie z nimi rozmawiać. Zewnetrzne towarzystwo ocenia mnie jako ładną i zawsze elegancką,ponętną - takie okreslenie usłyszałam już w liceum i tak też przez całe studia - wiec chyba sie troszkke zgadza z tą Wenus co do Wagi, lubie otaczać sie ładnymi przedmiotami, szczególnie uwielbiam obrazy, zwracam uwage na detale, piekny haft na narzucie, ładnie tkane zasłony itp. ...jak sobie jeszcze przypomnę to napiszę... ... :( to moja brzydka, najgorsza cecha - spóźnialstwo... :( teżto macie ? ja jakos próbuje walczyc.

ja niestety jestem punktualna do bólu podobnie jak papacialala zwracam uwage na szczegóły i lubie piekne rzeczy acha, i tez jestem wybiuchowa i gadatliwa wesoła ale nie dzisiaj :)

Cześć :) to ja też się dołączam, jestem z 1 października też jestem czepialska, wśród znajomych straszna gaduła ( w obcym gronie zwykle nieśmiała), wesoła, otwarta, bardzo lubię ludzi czasem jestem spontaniczna a czasem zastanawiam się miesiąc przed podjęciem decyzji ... generalnie to lubię być Wagą ;) Pozdrawiam wszystkie Wagi :)

Gość papcialala
No to widać taka moja cecha naganna - ale ważne ,że walcze z tym :D.

Gość Libra 2006
Do pracy wiecznie się spóźniam ale na wypad z przyjaciółmi-NIGDY!! W pracy denerwują mnie władcze istoty lubiace wszystkimi rządzić (i nie mówie tu o dyrze) ale ja się nie daję. Musze przyznać, ze chyba pierwszy raz w życiu nie cierpię osoby, z którą pracuje-też tak macie? Nie lubię zbyt długo siedzieć w domu, trochę wolnego i mnie nie ma.Kocham spontaniczne wypady-mój były miał takie jazdy, że potrafił o 11 w nocy przejechać 40 km żeby zabrać mnie na grzańca-I LIKE IT!! Mam wielu przyjaciół, którzy ostatnio narzekają, ze nie mam dla nich czasu- ale mam nowego faceta i ... się docieramy:) Wszystko jasne, prawda? A co u Was??

Gość uuuuuuuupppppppp

Gość tez jestem waga
i mam poddobne cechy cow yzej wymienione; gadatliwa , rozkapryszona , wymagajaca, lubiaca towarzystow , gadula, uparta, len , balaganiara i barzooo pamietliwa , msciwa , wredna itd zmienna barzdo trudny charakter mam

Gość tez jestem waga
a z zalet to inteligentna, mam dobra pamiec i pelna uroku oczywiscie:)

Gość tak se pisze
Mój partner jest z 28 września. :)

Gość etherial
nadwrażliwa, częściej czująca niż logicznie myśląca :) rozstrojona emocjonalnie. jak sobie czyms nabije łeb to już żadne racjonalne argumenty do mnie nie przemówią. niestety cierpie na słomiany zapał. najczęściej kręci mnie to co niedostępne ale dopóki jest niedostępne. empatyczna, delikatna i nieinwazyjna. nie należę do tych, które głośno się śmieją i plotkują z facetami o męskich zabawkach. nie zgrywam wyluzowanej kumpeli wszystkich żywych i umarłych, bo nią nie jestem. czasem moja powsciagliwość i tajemniczość są mylnie odbierane jako wyniosłość. sztuka, czucie, zadymione kafejki i nieopanowane, czsem chore mysli, taka jest październikowa waga w moim wydaniu;)

Gość tak se pisze
Wogóle zauważyłam że bardzo lubię Wagi, zawsze dogadywałam się świetnie z osobami spod tego znaku. Mój dziadek był Wagą (i kierownikiem w fabryce wag - Pafawagu), świetny kumpel z klasy też Wagą, moją kochana szefowa to Waga i teraz mężczyzna mojego życia, jak wyżej. A ja jestem spod Strzelca.

Gość tak se pisze
te Wagi które znam są/były na pierwszy rzut oka wesołe, godne zaufania ale... zawsze trochę zdystansowane i tajemnicze, oj, nie jest łatwo, wg mnie, wkraśC się w łaski Wagi, za to zraziC ją do siebie, już tak, ale na dłuższą metę Wagi wybaczają przynajmniej tak mi się wydaje Wagi, prawidłowo oceniam (dodam że to dla mnie taka zabawa, nie wierzę w znaczenie znaków zodiaku ale to interesujące tak sobie podopasowywaC opisy znaków do ludzi)

Gość tak se pisze
"Wagi, prawidowo oceniam?" - to miało byC pytanie w tekście wyżej

nie wiem, czy prawidłowo :) Wagi faktycznie sa troche tajemnicze- tzn w moim przypadku jestem tak odbierana przez otoczenie choć wcale za tajemniczą sie nie uważam a wkradanie się w łaski... hmmm, chyba masz rację odnośnie związkow - ja jestem 4 rok z rakiem i jakos sie układa - moze dlatego, ze raki nie sa wybuchowe i sa bardzo spokojne :) a najlepiej dogaduje sie z wodnikami i wagami, nie znosze skorpionów :)

Gość Libra 2006
A mój mężczyzna jest spod znaku bliźniąt. Waga i bliźniak to dwa znaki powietrza, a my zawsze sie śmiejemy, że ja mam 2 szale a on dwie twarze- i może dlatego nasze docieranie trwało długo-teraz jest już duuuuuuuuuzio lepiej:)

Gość uuuuuuuupppppppp

Gość gala
Witam wgowiczów. Jestem z pierwszego dnia wagi-23 września. Gaduła,punktualna, trudno nawiązująca przyjażnie, ale jak już to na zawsze i bezwarunkowo. Wesoła, towarzyska, uczynna.Niestety nie mam głowy do interesów.Dusza artystyczna, trochę szalona, maluję, robię biżuterię, ciągle zmieniam wystrój mieszkania. Lubię niekonwencjonalne ubrania.Kocham ludzi i zwierzęta, a już kotyyyy!są niezależne i nie dają się podporządkować.Bardzo udany związek miałam z koziorożcem.Pozdrawiam

Gość tak se pisze
hmmm... znam jednego Raka, jest narwany, wybuchowy, awanturujący się, konfliktowy, nadwrażliwy, przeczulony na swoim punkcie... bleah ale kocham bo to moja ukochana siostra

Gość wagunia
Czołem wszystkim wagom... jestem z14 pażdziernika,jestem ambitna,dokładna z elementami pedantyzmu, wesoła i zawsze uśmiechnieta, każdego wyslucham i pomoge, towarzyska i romantyczna, słowna i ciekawa nowości z każdej dziedziny, wybuchowa również co sie łączy z huśtawką nastrojów, opiekuncza i troskliwa, wrażliwa gaduła...Uwielbiam swój znak,a innym wagom na partnera polecam tajemniczego strzelca---taka mieszanka przetrwa wszystko,wiem cos o tym.Pzdr.

Gość tak se pisze
wagunia, mrrrrr, dzięki przyznam że mam za partnera Wagę a sama jestem Strzelcem i chwalę sobie ten układ, jest magicznie i po prostu miło

no to ja tez sie przylacze.jestem z 5 pazdziernika.jestem przyjacielska,latwo zawieram znajomosci,ludzie dobrze czuja sie w moim towarzystwie.mam zdolnosci dyplomatyczne i tak jak mi ludzie mowia jakis dziwny urok ,ktoremu trudno sie oprzec,nie wiem,czy to prawda,ale..........pozdrawiam

Gość uuuuuuuupppppppp

Gość o ja tez 5 pazdziernik
taka nijaka, zalezy jak lezy, czesto sie spozniam i leniuchuje:P