Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanyyyyyyyyyy

Miesiączka czy pierwsze objawy ciąży? Proszę pomóżcie!!!!!

Polecane posty

Gość Załamanyyyyyyyyyy

Mam problem otóż pieściliśmy się z dziewczyną 3 dni temu (niedziela) i od tego momentu pojawił się strach... Co prawda nie wprowadzałem członka do środka jak również nie doszło też do wytrysku ale wiem że w tym czasie wydobywa się wydzielina zawierająca plemniki zdolne do zapłodnienia... Naczytałem się również postów o tym że możliwe jest aby w trakcie ciąży wystąpił okres i w tych samych dniach ale z mniejszym nasileniem... W niedziele lub w poniedziałęk miał pojawić się okres ale opóźnił się 1-2 dni gdyż pojawił się we wtorek... Jesteśmy z dziewczyną mocno przestraszeni tym faktem że do czegoś mogło dojść... Dodam jeszcze że okres ten różni się od tego który wcześniej występował bo jest to tylko lekkie krwawienie (już 2 dzień trwa) nigdy nie występowało :/... My sobie to tłumaczymy tak że to od stresu pojawiła się taka lekka miesiączka ale nie wiem jak to jest? i czy możliwe są takie objawy w dwa dni od zdarzenia? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

Gość nie piszę sie
na bank jest w ciąży

nie martw sie wszystko bedzie dobrze.nie kazdy mezczyzna w tym plynie ma plemniki(nie pamietam jak to sie nazywa).wiec glowa do gory i niestresujcie sie na zapas bo to sprzyja brakowi miesiaczki.zycze milego dnia :)

Gość Twojej dziwczynie gratulujemy
przyszłego mężą i ojca jej dziecka - to juz za 9 miesiecy :)

Gość nussbeisser
Nie martw się, na pewno nie bedziecie mieli dziecka, bo nie doszło do wytrysku. Skoro okres przyszedł w planowanym terminie, to nie ma czego się bać. Plamienie w czasie ciąży - o ile w ogóle się pojawi - to jest dopiero ok 11 - 12 dnia ciąży. Także spokojnie. Najlepiej niech dziewczyna zmierzy tempkę. Jeśli nie będzie powyżej 37 st C to nie jest w ciąży.

Gość Załamanyyyyyyyyyy
Ale byl anal i cos mglo sie przedostac???

Gość Załamanyyyyyyyyyy
dodam ze moja dziewczyna ma duza wagine...

Gość nussbeisser
Jestem pewna, że NIE. Świadczy o tym przyjście miesiączki.

Gość Wy to jestescie poje....
Chlopak tu odchodzi od zmyslów ze cos nie tak. Ze jego dziewczyna jest w ciazy. A moze maja jakies plany albo cos?? A wy potraficie tak dowalic?? :Gratulujemy dziecka" Troche przesada?? Ciekawe jak wy bedziecie w takiej sytuacji.. Strasznie zestresowani ze zycie wam sie zwali bo bedzie dzidzius:?? Szczerze... To tym debila tego zycze:*** I zebyscie mieli stadko bachorkow... A co do tego czy w ciazy czy nie.... Okres moze byc taki jak nie wszytskie z powodu stresow jak dziewczyna sie martwi zabardzo to wtedy okres moze sie spozniac nawet do tygodnia i moze trwac bardzo krotko lub bardzo dlugo.... I jezeli to sie dzialo blisko przed okresem to miala dni nieplodne... Wiec nie zaszla... Skoro miala okres po tym zajsciu nie moze byc w ciazy.. Plemnik fakt moze zyc do 5 6 dni ale to juz minelo:) Nie macie sie co martwic... Sama mialam takie ytuacje i sie naczytalam z chlopakiem:) I zawsze bylo ok:) A i z tak malej ilosci jak wydzielina nie ma wystarczajaco duzo plemnikow:) A radze abyscie zrobili test ciazaowy:) Bedzie wporzadku. Róża.... dajcie znac co i jak:) Pozdrawiam

Gość lola;
do zestresowana1991:ile masz lat

Gość Powiez to jego żonie
19 lola idiotko :O

Gość lola;
do powiez to jego żonie :cooooooooooo idjoto

Gość lola;
do zestresowana1991: moim zdaniem idź do ginekologa

Gość gość
Witam. Mam cykl 28 dni. W sobotę 20 czerwca dostałam miesiączkę ale jest ona bardzo słaba bardziej przypomina ona plamienie. Dodam że od ponad roku staramy się z partnerem o dziecko. Czy na początku ciąży może występować miesiączka?

Gość gość
Czy uzywa ktos tutaj tamponow?