Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bellissiiimaaa

Wierny mężczyzna ...czy to mozliwe??

Polecane posty

Gość Bellissiiimaaa

Mój mężczyzna mowi mi, ze kocha mnie tak bardzo, ze przezywa cos tak kosmicznego, ze jest pewien, ze nigdy przenigdy nie byl by w stanie mnie zdradzic. I ze kazda kobiete, ktora by z nim chciala jest w stanie nazwac dziwka bo nie jest to mozliwe by ktos zepsul to co jest miedzy nami... co o tym myslicie?? czy jest w stanie myslec tak cale zycie??

Gość mało prawdopodobne

Gość ........._
Czas zweryfikuje, jużto gdzieś słyszałam. Pamietaj, samo gadanie jest niczym - to dopiero czyny potem ukazuja całokształt człowieka.

Gość Bellissiiimaaa
ciekawa jestem jak dlugo moze sie fascynowac mna.. tylko mna...hmm.. w sumie jest bardzo szczery za kazdy razem jak mi mowi, ze mnie kocha ma lzy w oczach- sam sie tym wzrusza :).. nie chcialabym zeby mu to minelo...eeeehhhh...czy to mozliwe??...

Gość smileyface1
a ile jestescie razem??

Gość Bellissiiimaaa
no drogie Panie was to nie nurtuje??.. :) nie macie zdania?? myslalam, ze ktos ma podobne watpliwosci ak ja..

Gość ........._
Chyba wiecej nas tu po weryfikacja. Jak myslisz, ze inne miłosci na początku też nie zabierały nas do nieba?

wierzylam i bylam o tym zapewniana przez ok. 20 lat i zycie zweryfikowalo moja wiare. Lepiej Ci?

Gość mysza swojego kotka*
to dosyc krótki okres bycia razem....wiesz po pól roku to ciężko jest stwierdzić czy jest się gotowym z nim żyć do końca zycia....moim zdaniem najpierw nalezy się dobrze poznać, a potem mozna wypowiadać takie słowa....wszystko wyjdzie na jaw jak zamieszkacie ze soba...dopiero zobaczycie czym dla siebie jestescie !

Gość Bellissiiimaaa
hmm.. na pewno nie lepiej... Przyskro mi, ze nie ma nigdy pewnosci.. Inne na pewno nie porywaly w takim stopniu moich mezczyzn.

to nie zdrada psuje związek jak uderzennie obuchem w coś pieknego i kruchego związek się psuje powoli jak, powiedzmy - ząb :) Jak jest wielka dziura to trzeba wypełnić czymś. I wtedy ewentulanie jet miejsce na zdradę. Myślę że powinno Cię to uspokoić , bo najważniejsza jest profilaktyka

Gość Bellissiiimaaa
a co wchodzi w zakres zabiegów profilaktycznych??

najgorzej jak baba nie ma problemów, to sama sobie je znajdzie o raaaaanyyyyy Sorry nie mogłam się powstrzymać

Gość ........._
To sie tak tylko mówi. To ,ze porównanie z zębem ci sie podoba nei znaczy ,ze można odnieść je do miłości. Można idąc za twoim tokiem myslenia jeździć sobie po alejkach, które są bardzo piekne i trafisz na kamień, rower ci sie przewróci a jedynki zostaną wybite - chociaz popsute nie były.

Gość Bellissiiimaaa
Aga 29- moze tak i jest. Moze to wynika jakischs wczesniejszych doswiadczen... Moze z tego, ze wiekszosc par jakie znam ma klopoty... ze zdrada, z komunikacja itd...

dokladnie lepiej nie szukajmy. Moge podejrzewac do woli mojego faceta, tym bardziej, że czesto jestesmy daleko od siebie. Kiedys mnie zapytal dlaczego skoczyl sie moj poprzedni zwiazek. Powiedzialam kochalam, ale zdradzil, nie moglam z tym zyc ;-) i wiem, ze myslal o tym co powiedzialam. jest przystojny i ogolnie robi dobre wrazenie na otoczeniu, na poczatku mialam z tym problem, zdraznilo mnie to i bylam bardzo podejrzliwa, ale wiem ze to bez sensu, lepiej zyc bez wizjonerstwa, a co bedzie to bedzie.

Gość Bellissiiimaaa
no takie podejscie jest najlepsze... ja mam tylko problem po ostatnim zwiazku, moj facet byl najprawdopodobniej erotomanem.. pomimo tego, ze mnie kochal mlode dziewczyny dzialaly na niego bardzo intensywnie... i od tego czasu mam czas=ami czarne mysli, ze kazdy tak ma. i zle mi z tym okrutnie- nie wiem jak sie pozbyc tych mysli ;(

Gość Bellissiiimaaa
i pomimo wlasnej atrakcyjnosci, czasem mam bardzo niskie poczucie wartopsci.. Boze niech tacy faceci noe wychodza z domow!!!

Gość ........._
Oj to mamy podobnie. MOjego byłego interesowały bardzo nastolatki takie 16-19. Ja juz chyab byłam za stara 24 ;).

Gość Bellissiiimaaa
hahaha moze to ten sam ?? ;)

Gość Bellissiiimaaa
hahaha moze to ten sam ?? ;)

Belissima! Mam dokladnie tak samo.Moj tez w ten sposob mowi,ze nigdy w zyciu mnie nie zdradzi,ze teraz nie istnieja dla niego inne kobiety, tylko ja jako ta jedyna, wyjatkowa i kochana. Z poczatku nie wierzylam w to,bo myslalam,ze tacy wierni faceci nie istnieją, a tu niespodzianka.Na szczescie akurat mi sie trafila i jak wiedze rowniez Tobie:)

Bellisima takim podejściem do życia, żrujnujesz sobie każdy związek.... wiesz szanuję facetów za postrzeganie świata..... jeżeli coś jest białe, to jest białe, a jeżeli czarne, to czarne.... a my kobiety mamy wyjątkowy dar kąplikowania sobie życia.... dlaczego nie mozesz przyjąć, że to co mówi facet jest prawdą?

Gość Bellissiiimaaa
a tez zostl Ci taki uraz?? kompleksy i mania : bede stara i brzydka i nawet jesli teraz facet mnie kocha i chce ze mna byc, to w koncu poleci na jakas mloda???

jezu .... komplikowania miało być sorki :)

Gość Bellissiiimaaa
no chyba wlasnie z tego powodu, ze moj idealizm zostal zburzony kiedys przez jednego dupka.. ktorego podniecaly nastoletnie pupy i dziwczynki z lizakiem... Byl ode mnie starszy 11 lat!!! a czulam sie przy nim stara ... wiem ze takie podejscie jest zgubne... chce sie pozbyc a nie jest latwo. Moze gdybym tamtemu urwala ...:)

Gość Aionka
Mój facet z kolei podzielił się ze mną swoimi obawami...Kocha mnie i kiedy jestem obok to tylko mnie pragnie. Jednak kiedy mnie nie ma, a widzi inne atrakcyjne kobiety to ma kosmate myśli. Kiedy był przez 7 lat z żoną - tego nie było. Inne kobiety nie istniały. Kiedy zdradziła i odeszła to się zmieniło. Przez 1,5 roku traktował sex lekko. Od prawie pół roku jest w związku ze mną. Jest mi wierny, ale nie wygasło jego pożądanie względem innych kobiet. On się boi, że będzie słaby. Jednak to nie wyklucza, że nigdy mnie nie oszuka. Mając obawy nigdy nie zdradzi. Więc nie ma reguły. Facet zażekający się o wierności na wieki nie jest żadną gwarancją wierności, podobnie jak ktoś wyrażający swoją niepewnośc nie musi być gwarantem zdrady.

Ja bym tak zdecydowanie na 100% nie zapewniał, iż nigdy nie zdradzę, bo zawsze może coś człowiekowi strzelić do głowy :O Lecz wiem, że można być wiernym :)

Gość WierciDelko
kobieto jak bedziesz tak wiercic w temacie i szukac dziury w tym wszystkim to sreszcie podswiadomie do tego dotrzesz, zgadzam sie z w 100% z Aga29...nie szukaj problemu na sile tam gdzie go w ogole nie ma...pewnie ze na udany zwiazek nigdy nie ma gwarancji, ale to nie powod zeby sie na zapas martwic. Zycze szczescia.

a dlaczego nie :) skoro ja mogę to czemu nie on :) ja ufam swojemu mężczyźnie on ufa mnie :) mam nadzieję ,ze to sie nie zmieni ...