Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belliiitkaaa

Czy kręcą was dziewczyny tez kobiece ciala?? nie jestem lesbijka!!!

Polecane posty

Gość Też tak trochę mam...
No i miałam już napisane rozwinięcie wypowiedzi, ale mój facet wszedł i zamknęłam szybko, bo chciał przeczytać :D On się boi, że go zdradzę z kobietą, więc wolę nie dolewać oliwy do ognia :P Ale nie ma racji, kompletnie. Nie wyobrażam sobie seksu z kobietą, takiego prawdziwego seksu.

Gość Też tak trochę mam...
Aha, i któraś tu przeżywa, że jest zboczona. No bez przesady! Mnie to snu w powiek nie spędza, ani trochę :) Choć się tym nie chwalę na lewo i prawo :P

Ja np. przegrałam życie i w związku z tym nigdy nawet nie miałam erotycznego snu:O W sumie trudno się dziwić... Nie wiem, co by mi się miało śnić. Ale właśnie raz przyśniło mi się, ze macam moją koleżankę:D Oczywiście się zmartwiłam tym, ale zupełnie niepotrzebnie:) Kobiety mnie nie pociągają ani trochę. Tylko tak estetycznie. A ponieważ wtedy nie wiedziałam nawet, jak chłop wyglada, to przyśniła mi się baba. Na więcej nie starczyło mi wyobraźni.

Gość loioj
mnie sie kobiece nogi podobaja i brzuszek i dekolt, ogolnie sliczne dziewczyny, ale nic poza tym, lubie ogladac zdjecia dziewczyn, ale nie nago, w bikini jeszcze tak ale nic poza tym

No właśnie. poza tym mi sie podobają bardzo szczupłe dziewczyny, wysokie, z ładną sylwetką i koniecznie prostymi plecami. No i muszą być ciekawie ubrane i zadbane;) Ale prawda jest taka, że takie chude ciało lepiej wygląda ubrane niż rozebrane:) No ale mnie kobiety interesują raczej własnie ubrane.

Gość ale tylko...raczej....P

Nie no, rozebrani ludzie w ogóle przestają mnie interesować:) Wyglądają tak samo. A w ubraniach przynajmniej się różnią:) Co innego, jak się rozbierze w konkretnych celach ukochaną osobę, a co innego taki sobie, obcy goły tyłek- dla mnie to jest komiczne. A goły facet kojarzy mi się z gejem:)

Gość a dlamnie to podniecające
chętnie bym polizała cipkę innej laski... i wcale nie myślę że jestem lesbijką, ale bym chciała wiedzieć jak ona smakuje...

Gość nie wygladają tak
samo przecież roznią się przynajmniej kształtem ,wielkością piersi

Ale to są takie niewielkie różnice. Już kiedyś to tłumaczyłam. To tak, jakby się znaleźć na krze pełnej fok- każda jest inna, ale wydają sie takie same. Jeden jest wysoki, inny niski, jeden grubszy, drugi chudszy, ale w sumie wszyscy sa podobni. W ubraniach różnią się dużo bardziej. A myśl o tym, że miałabym coś lizac jakiejs lasce jest dla mnie wręcz odstręczająca:o Wolę sobie popatrzeć:)

Gość mężatka z dziwnym upodobaniem
podniecaja mnie duze kobiece piersi mam troche dziwne upodobania. jestem męzatka 100% hetero , uwielbiam sex z moim mezem a jednocześnie podnieca mnie widok kobiecych piersi ale tylko duzych, małe mnie nie ruszaja.Uwielbiam ogladadać filmiki gdzie sa kobiety z duzymi cyckami i sie przy nich onanizowac. Lubie tez patrzec jak one bawia sie tymi piersiami , glaszcza je itp, ale tylko na filmach nigdy nie mialam zadnych kontaktów z kobieta w realu, nie jestem lesba, one mnie napawaja obrzydzeniem , lubie facetów wiec skad takie dziwne upadobanie? troche mnie to meczy bo czuje sie z tym jak nie normalna, dodam ze sama mam mały biust co oczywiscie wcale mnie nie cieszy choć moj mąż mówi że lubie moje piersi takie jakie sa. pomózcie mi moze któraś z Was tez ma taki problem jak ja