Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patelmistrz

Czy po 5 latach małżeństwa wasi mężowie

Polecane posty

Gość patelmistrz

przeprowadzaja z wami jakąś grę wstępną, palcówkę, minetkę czy też od razu wkłada i kończy po 5 minutach.

Gość patelmistrz
ciągnę zasuszone wory gorskich kozłów z okrzykiem - iiiyyyhhhaaa !:classic_cool::D

Gość Brondynka
Mój od razu wkładał i byłam szczęśliwa jak skończył po 5 minutach, bo jak pochlał to mógł tak z godzinę....

Gość patelmistrz
a w końcu podszywaczowi zaklejam japę taśmą szarą i przecweluję go na pedała.

Gość patelmistrz
Lubie jak moje"szczeście"przyciąga wzrok innych facetów.A na dyskotece to boje sie nawet do kibla pójść, dlatego moje zwieracze są wytrenowane jak triceps Pudziana, a mój pęcherz jest odnotowany w księdze Guinessa, jako największy stuczny zbiornik wodny na Ziemi.:classic_cool:

Gość patelmistrz
podszywacze, geje i pedofile strzeżcie się nadchodzi Romuś Giertych z pomocnikiem Wierzejskim już po was kiblowanie pewne

Gość patelmistrz
jestem wiejskim obszczymurem, lubię tłusty żur i jajecznicę na maśle:classic_cool:

Gość patelmistrz
jesteś cienki złamasie takie kmioty mlaskają mi worek i obciągają z połykiem

Gość A ten
podły podszywacz, który psuje poważne topiki to jakiś półmuzg! Pamiętaj podszywaczu, że każda podłość do ciebie kiedyś wróci.

Gość dziewczyna_19
ej bezkitu, tak sie zastanawiam, ile juz naczytala sie takich postow, ze maz czy zona po ilus tam latachh od razu chca seksu,0 gry wstepnej. a wspolmalzonek sie potem uzala na forum. kurwa! ludzie, skoro przez x czasu pozwalaliscie na to zeby ta 2 osoba traktowala was jako przedmiot do masturbacji (no bo skoro bez gry wstepnej od razu jest seks, czesto bez dbania o przyjemnosc 2 osoby, to tylko tak moge to nazwac) to teraz nie porownujcie swojej sytuacji z innymi i nie szukajcie wsparcia. skoro pozwalalas zeby facet tak Cie traktowal to teraz masz za swoje. wiem ze to brutalnie brzmi ale ja tak sadze i juz. czy Ty swojego ciala nie szanujesz, czy Ty siebie nie szanujesz i nie masz wolnej woli i jezyka w gebie zeby robic wszystko to co facet chce? no kurwa bo az mnie szlag trafia! kim jest facet ze on musi dostac wszystko? jak sie mi cos nie podoba to po prostu albo mowie o tym albo tego nie robie w ogole. seks ma byc przyjemnoscia a nie wiem jaka jest przyjemnosc po 5minutach seksu bez gry wstepnej. sama na to pozwolilas bo nei mowilas "nie" kiedy trzeba bylo.

a mi się wydaje ,że rozchodzi się o to ,że wcześniej była gra wstępna, a teraz jej nie ma tak?????? po tych 5 latach??? Ja jestem 15 lat po ślubie i wszystko jest i gra wstępna, palcówka itd.

Gość wrocman
a ja uwazam poprostu... ze jest cos takiego jak poligamistyczne podejscie faceta do zycia... stad tez wynika, ze przebywanie z jedna partnerka... z czasem zaczyna byc w pewien sposob nudne... a seks sprowadza sie tylko do orgazmu. Moge sie zalozyc, ze facet ktory tak robi przy wyskoku w bok... zadbalby pieknie o nowa partnerke!

u nas sperma produkowana jest caly czas i odczuwamy potrzebe jej wydalenia tak jak wy np. potrzebe wysikania sie z czasem dochodzi do tego ze stosunek odbywa sie na wlozeniu zamieszniu i... spuszczeniu sie.Kobieta potrzebuje czasu do gotowosci seksualnej dlatego znaczna czesc kobiet akcetuje takie zachowanie sie partnera (on musi ja nie) Musisz z nim porozmawiac ze potzebujesz "rozgrzania sie" bo inaczej oglosisz celibat Powiedz mu ze podczas takiej gry wstepnej u niego tez zwieksza sie produkcja spermy i bedzie mial wieksza ilosc podczas wytrysku a to wiaze sie z lepszym jego orgazmem