Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksiezniczka na ziarnku grochu

czy możliwe by 6 dni od zaplodnienia czuc sie FATALNIE?

Polecane posty

Gość tak...
ja tak mialam. Bylam rozdrazniona, zla i czulam sie ciagle zmeczona. Jakby poczatki grypy a nawet czegos gorszego. Po 2-ch tygodniach zrobilam test bo juz nie wiedzialam co sie ze mna dzieje. No i okazalo sie, ze dzidzius w drodze :-)

naprawde? tak od razu? bo ja dzisiaj poczulam sie strasznie, mam rozpaloną głowę, wlasnie mierze sobie temperature, glowa mnie boli i jest mi po prostu niedobrze... buuu

Gość karytska
hmm 6 dni od zaplodnienia? a jak to liczysz? np 13 z nim spałas i od 13 doliczasz 6 dni? a to wcale nie tak. bo do zaplodnneinia moglo dojsc np 13 albo 14 bo jajko musi sie spotkac z plemnikami w jajowdzie, a plemniki jak wiemy zyja nwet 3 dni. i jak jajo sie zaplodni idzie jajowodami do macicy, zatem te 6 dni os stosunku, to nawte jajo nie musi byc w macicy bo wedrowka do macicy to kolejen 3 dni. dopiero jak jets w macicyc tam sie zagniezdza czyli przykjela sie do scianki macicy i wtedy kobiecie jets niedobrze itp wlasnie dlatego, ze ono sie tam zagniezdizlo!!!! a to jets wtey 2-3 tydzien!!! ale nie po 6 dniach!! podyzszona temp to stan pokazujacy dni plodne!!!! takie kity to wiecie, jajko jeszcze nie zaplodnione nie jest w maciccy a wy juz czujecie niedobrze? bzdura!!!!!! chyba, ze planowałyscie to dziecko i tak facetowi wmowilyscie!!!

Gość aniamanna
jak sie odchudzasz np nie jesz sniadan to tez rano bedzie ci niedobrze. albo jak tylko same banany i jogurty jesz to samo.

Gość tak...
:-) pytalas sie czy to mozliwe..wiec odpowiedzialam, ze tak. ale to, ze ty masz podwyzszona temperature i mdlosci nie musi oznaczac, ze jestes w ciazy :-) Wiele dziewczyn pisze, ze objawy ciazy sa bardzo podobne do symptomow zblizajacego sie okresu i tak naprawde to nie wiadmo czy to ciaza, czy nie.

Gość dlsajdsal
a czy po 2 tyg moge sie dowiedziec, ze jestem w ciazy??

kobieta zle sie czuje na skutek zmina hormonalnych a te zachodza dopiero gdy zaplodnione jajo zagniezdza sie na sciance macicy wtedy macica wysciela sie takim \"zoltkiem\" nie ma okresu, owulacji, jets stan ciazowy. zatem troche to naciagne ze one tak sie czuja. moze to wynika ze stersu, wiedza ze czas na okres np za 6 dni. stad bole glowy, podwyzszona temp. a tu za 6 dni nici itp kiedys jak nie było takich urzadzen kobiety dowiadywaly sie o ciazy nie tylko z braku okresu ale i mdlosic, a to akurat wskazywao miesiac jak nie wiecej ciazy.