Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniia

Mojemu facetowi nie odpowiada naturalny wygląd!pomocy!!

Polecane posty

Twierdzi ze lubi gdy mam mocny makijaż, nie lubie tego, na codzien mam raczej delikatny makijaż nie lubie tapety.Zobaczyl moje zdjecia gdzie mialam wymalowane oczy na czarno bardzo mocno i od tamtej pory nie daje mi spokoju.Ja chce być naturalna nie chce być lalką z pudrową maską! jak mu to wyperswadować

Gość biała diablica
na co dzień raczej delikatny makijaż,ale jak jest jakieś wieczorne wyjście to można mocniej....powiedz mu,że wychodzisz do pracy,po zakupy -przecież nie będziesz sobie takiej mocnej tapety robić na co dzień

normalnie ty go znasz i wiesz jak mu to powiedziec zeby do niego dotarlo ale i zarazem zeby nie wziol tego do siebie

mowilam mu juz ze bede sie malowac specjalnie dla niego na specjalne okazje on twierdzi ze chce na codzien, czasem wydaje mi sie ze brak mu wyobrazni

chociaz powiem tobie ze do takiego makijazu mozna sie przyzwyczaic ja wczesniej tego tez nie lubilam ale z racji gdzie pracuje to musze miec mocny i wyzywajacy makijaz i sie do tego przyzwyczailam bo klijeci czyli faceci rzeczywiscie lubia takie dziewczyny zobaczysz przyzwyczaisz sie

Gość serwek
najlepiej ręcznie, osobiście polecam sztachetę z gwoździami lub kij bejsbolowy prosty

wiec aniu zastanow sie i spraw radosc swojemu facetowi nic ciebie to nie kosztuje ze bedziesz sie malowala troche mocniej a do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic :)

Gość 18.07

oj za takie cos sie obrazasz daj spokuj taki maly zarcik a ty juz robisz szum :) daj spokuj bo robisz mi wyzuty a chyba nie o to chodzi mamy sie bawic :P

Gość 18.07
bawisz sie moj drogi moim kosztem...a ja dumna babka jestem

Gość trelemorele lalala
oj a co ci to przeszkadza wlos z glowy tobie nie spadl a duma tu nie ma nic do tego moim zdaniem

ejj!! co to ma być!! wypad z topika jak chcecie sie sprzeczać!! :)

Gość 18.07
JA juz nie będę:D