Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helga_

domowe sposoby na przeziębienie

Polecane posty

Gość gość
Można kupić go także w wersji smakowej - miętowej i truskawkowej. Wygodnie się go aplikuje - w kroplach pod język.

Gość gość
Mam Alergia Stop od niedawna także co do trwałośći to powiem niewiele, ale wygląda ładnie estetycznie, całość robi wrażenie rzeczywiście mocnej i na lata a nie jak jednorazówka.

Gość gość
Potwierdzam wszystko co zostało już napisane na temat Alergia Stop. Rzeczywiście kompresor bardzo cichy i rzeczywiście sprzent prosty w samym uruchomieniu włączeniu obsłudze i tak dalej. Nie trzeba się najpierw godzinę wczytywać w instrukcję żeby załapać co i jak ;-)

Gość gość
Sprawdzony sposób, to olejek cbd, uodparnia i wzmacnia organizm cbddirect.pl

Gość Nina Kowalska
Żaden domowy sposób nie uchroni Cię przed grypą tak jak szczepienie. Ja szczepię się co roku i zawsze udaje mi się ominąć grypę szerokim łukiem. Ale bardzo się cieszę bo Lux Med, w którym mam pakiet otworzył ostatnio Centa Infekcyjne, w których pomoc w razie zachorowania dostaje się od razu.

Gość mikii

Jestem zadowolona z inhalacji przez Alergia Stop, nie mam zastrzeżeń. Krótko to wszystko trwa razem z przygotowaniem sprzętu i myciem po użyciu.

Gość dariaa

Sprezentowałam zestaw inhalator Baby plus rozgrzewający Jednorożec mojej przyjaciółce i jest bardzo zadowolona, szczególnie inhalator jej podpasował a wiem że to już jej któryś taki sprzęt w życiu więc ma porównanie.