Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkami

OPiNIa

Polecane posty

Gość malutkami

chiałabym zeby kazdy z was wypełnił to i moze wtedy porownamy ktore sa naljepsze inajpopoularniejsze tabletki 1. nazwa tabletek 2.ile je juz stosujecie 3. skutki uboczne 4. cos na plus 5. ile zawiraja hormonów 6. cena

Gość agniesia84
1.nowynette 2. 2 miesiące 3.narazie rzadnych moze plamienia na początku 4. piersi urosły :) 5.ethinylestradiolu 0.02, desogestrelum 0,15 6. 21 zł- do 25

Gość a czemu ma to służyć
każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ten sam lek. Szkoda mi czasu na odpowiadanie na te bezsensowne pytania.

Gość a czemu ma to służyć
każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ten sam lek. Szkoda mi czasu na odpowiadanie na te bezsensowne pytania.

Gość rebeka
1.Harmonet 2.tydzien:)ponad 3.sennosc bole glowy plamienie 4.libido w normie,polepszenie cery 5.Mało ale nie pamietam ile mniej niz 30 6.Ja zaopatruje sie w czechach i place 20 zl od blistra

Gość rebeka
skoro ci topik nie odpowiada to nie msisz nic pisac i te komentarze na temat "glpich topikow"zostaw dla siebie i opusc form poszkaj czegos ciekawego dla ciebie

Gość o brawo
fajny temat bo chce sie wybrac po jakies tabletki to przynajmiej bede znała co po niektóre opinie na kazdy rodzaj :)

1.Logest 2.dwa miesiące 3. w pierszym miesiącu plamienie(juz nie ma),bolesna miesiaczka 4.poprawiła mi się cera i chyba urosły troszkę piersi ale moj facet mowi ze nie 5.0,075 mg gestoden+0,020 mg etinylestradiolu 6.w zalezności od apteki ok.30-37zł

Gość yasminkaTab.
1.yasmin 2. 4 miesiące 3.plamienie, zawroty głowy, bolace cycki 4. mnijejsze miesiaczki i schodłam 5. 30 mikrgr etynylestradiolu i 0,15 mg dezogestrelu 6. 37-42 zł drogo

Gość werkaa
1. Mercilon 2. 10 miesięcy 3. plamienie w pierwszym miesiącu, sucho troche 4. poprawa cery 5. 0,2 6. 25-32zł

1. novynette 2. 7 miesięcy 3. czasem mi drętwieja stopy i ręce tak to raczej nie mam 4. tanie w miare i nie ptzytyłam 5.ethinylestradiolu 0.02, desogestrelum 0,15 6. 21 zł

Gość novynette
cena do 20 zl prawie 3lata skutkow ubocznych prawie brak jedeynie libido male i suchosc pochwy