Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIPNO

Seks analny

Polecane posty

Mam proste pytanie. Mianowicie, czy seks analny dla kobiety jest przyjemny? Jakie są wasze zdania dziewczyny?

Gość SPOONMASTER
Dla niektórych tak, i to bardzo a dla niektórych nie... Proste:]

Dziewczyny napiszcie jakie to jest dla was uczucie, oczywiście jeżeli nie boli.

Gość Helixo
anal moze być bardzo przyjemny,trzeba tylko uzyc odpowiedniego nawilzenia :) ja uzywam oleju kujawskiego z pierwszego tłoczenia który moj stały klient pan gromosław najpier wlewa w ilosci 0.5l do mojego odbytu a pozniej po zazyciu kilku viagr penetruje mnie powoli uwazajac przy okazji na swój chiński rozrusznik serca

Gość miniminimini
Ja przeżyłam wczoraj ze swoim chłopakiem rozkosz jakiej dawno nie doświadczyłam... Mieliśmy już parę prób, ale mnie zawsze bolało, prosiłam, by przestał. Wczoraj wszystko wzięło się od tego, że ja sama, rano, gdy się obudziłam, zaczęłam fantazjować o s.a. Ostatnio jestem strasznie napalona, o seksie myślę cały czas. Fantazjowałam dość długo o rzeczach, które mnie kręcą. O tym, jak mnie bierze od tyłu, jak ciągnie za włosy, jak wsadza go w każdą moją dziurkę. Uwielbiam, gdy mnie tak dominuje w łóżku... :) Spotkaliśmy się późnym wieczorem. Mieliśmy iść spać, bo oboje byliśmy zmęczeni, ale on chciał się ze mną kochać. Więc jego język powędrował do mojej ( już bardzo mokrej) muszelki. Tam doprowadził mnie prawie do końca, ale ja nie chciałam, bo tuż przed końcem jestem najmocniej nakręcona. Był tradycyjny seks, podczas którego powoli wkładał najpierw jeden, dwa i trzy palce do mojej pupci. Masował ją. A potem poprosił, byśmy spróbowali... Bałam się, ale pozwoliłam. Bardzo się kochamy, jesteśmy sobie w pełni oddani, szanujemy się nawzajem i czujemy się przy sobie bezpieczni. Stwierdziliśmy, że spróbujemy w pozycji misjonarskiej, z moimi stopami wysoko, tuż przy jego głowie. Wchodził powoli, do przodu, wycofywał się, wchodził głębiej, aż poczułam go w sobie całego. Było cudownie. Przyjemniej jak nigdy. Teraz, gdy o tym myślę, kręci mi się w głowie. Na koniec... wybuchł we mnie. To ciepło... Ach, aż mam dreszcze. Wlało się we mnie jego ciepło, prosiłam, byśmy jeszcze nie przestawali. Byłam cudownie nawilżona jego spermą. Ten seks był fantastyczny. Wszystkim polecam... Ja dziś pragnę więcej. Nie mogę doczekać się wieczornego spotkania :) Polecam też orgazm w pupci. To niesamowite doznanie. Trzeba jednak wiedzieć, że partner jest \"bezpieczny\". U mnie sprawa jest prosta, jesteśmy swoimi pierwszymi i jedynymi partnerami, więc niczego się nie boimy. Doznania niesamowite... Rozpływam się... Chciałam jednak zapytać o jedną rzecz i tu nawet nie chodzi o seks analny, ale o tradycyjny, pochwowy. Gdy kochamy się w tej samej pozycji, jaką przed chwilą opisałam, jego penis drażni mój punkt G, jest mi fantastycznie, ale im mocniej on mnie drażni, tym mocniej odczuwam, że zaraz zrobię siusiu ( tzn. nie wiem, czy rzeczywiście bym je zrobiła, ale właśnie tak czuję, jakbym miała je za chwilkę zrobić). Wiele osób mówiło mi, że tak właśnie niektóre kobiety dochodzą. Ja nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. Zastanawiam się czy mogę być do tego niezdolna ( słyszałam, że sporo kobiet cierpi z tego powodu), czy to właśnie jest początek orgazmu. Czy ktoś tego doświadczył? Czy może mi coś na ten temat powiedzieć? Ja bardzo pragnę przeżyć ten tradycyjny orgazm pochwowy, ale zawsze, gdy już naprawdę czuję, że zaraz się posiusiam, proszę go, by przestał. On wie, o co chodzi i prosi, bym się nie krępowała, mówi, że nawet jeśli, to nic, że to nie straszne, ale sama już nie wiem... A co jeśli się posiusiam, a to wcale nie będzie orgazm, ale po prostu skutek drażnienia pęcherza? Pozdrawiam, miniminimini :)

też mam to uczucie że się zsikam, ale nie jest silne, a po jaiimś czasie takich intenstywnych pieszczot penisem lub (częściej) palcami dochodzę :)

Gość zanet2006
DO miniminimini Powód dla ktorego chce Ci sie siusiu podczas seksu to dlatego ze punkt g jest bardzo blisko pecherza, i penis twojego faceta drazni wlasnie to miejsce, dltego to odczuwasz, ale nie mam pojecia czym sie skonczy jezeli on nie pzrestanie i bedziesz dochodzila, jezeli ufacie sobie to moze warto sprobowac ??? twoj wiek?? pozdrawiam:*

Gość bibek
zaraz sie wytrzepe

Gość zanet2006
Bibek ???

Gość zanet2006
Do teodor "Butt plug" ? Nie slyszalam o czyms takim

Gość miniminimini
Mam 23 lata. A czemu pytasz? Ja ufam swojemu mężczyźnie, on ufa mi. Jest nam razem wspaniale i za każdym razem, gdy się kochamy chcę przeżyć orgazm, więc nie hamuje się, ale ta chęć zrobienia siusiu jest silniejsza i zawsze proszę, by przestał... Tak bardzo chcę, ale jakoś nie mogę. I nie chodzi o to, że się posiusiam, ale o to, że fizycznie nie jestem w stanie wytrzymać tego parcia...

Gość zanet2006
a moze zmiencie pozycje, wiem o jakie uczucie Ci chodzi bo tez je mialam, ale to bylo jak moj facet na poczatku naszego zwiazku piescil mnie palcami, wtedy jeszce nie uprawialismy seksu, a teraz odkad sie kochamy nie mialam tego uczucia. Dla mnie anal nie jest podniecajacy, moj facet bardzo chcial tego sprobowac wiec sprobowalismy ale oboje wolimy tradycyjny seks, nie dowiesz sie jak nie sprobujesz:P pozdrawiam