Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewleina_*

gdzie można spotakć facetów na poziomie?

Polecane posty

Gość Ewleina_*

proszę o wasze wypowiedzi

Gość kikikikiki maupa
Kirus, jak rozumiem, to twój temat ;) .

Gość kikikikiki maupa
autorski ;) .

do tego tematu sciaga elita foruma :) maupy i tego typu facety, sama zobaczysz, spojrz na maupe jak on jest rozrywany przez forumowiczki

Gość kikikikiki maupa
Dołączyłbym do waszego grona, ale w pracy muszę być trzeźwy :) .

Gość kikikikiki maupa
Ale czy to źle ? :+

Gość kikikikiki maupa
Ewelina, to pytanie czy stwierdzenie ? Ale fakt, nie jestem brajnem.

dobranoc 🖐️ ja tez spadam , nerka wszystkim

Gość i dobrze mi z tym
Kirus to alkoholik, a tacy nigdy się nie zmieniają.

Dobrym miejscem na spotkanie faceta na poziomie jest hipermarket. Facet przyjeżdża wieczorem, po pracy, około 19, 20 i robi zakupy. Jest w garniturze. Oceń jaki to garnitur, czy Made in China 100% Poliester, czy może ładny, wełniany. Zobacz buty, czy są czyste i wypastowane, czy może obdarte. Poobserwuj go trche, jak się zachowuje. Czy pretensjonalnie i roszczeniowo, czy może jak Dżentelmen. Jeśli stweirdzisz, że jest na poziomie, stań obok niego w kolejce do kasy, upuść torebkę, najlepiej niech Ci się wszystko wysypie, pomoże Ci zbierać, poczuje zapach Twoich perfum. Potem troche z nim pogadaj. Zaprosi Cię na kawę...

że też nigdy mi ten pomysł z torebką nie przyszedł do głowy.. byłoby co zbierać... :)

Galeria Mokotów...na trzecim chodzą fajni.

Gość biankaaaaaa
w ten sposób ... w hipermarkecie ... patrzac na garnitur i buty... niekoniecznie trafi sie fajny facet... moze byc po prostu bucem...a najczesciej jest...na te rzeczy mozna spojzec po uprzednim sprawdzeniu czy cos wart jest delikwent wewnetrznie.. zreszta gosc ktory zaprasza na kawke laske ktorej upadla torebka.. latwa zdobycz, i wyglada na to, ze to dla niego codziennosc .. wiec nie polecalabym- ja lubie mezczyzn z którymi jest trudno sie umowic :) a nie proste jak druciki poubierane malpki, ktorym sie wydaje, ze moga wszystko i nikt im nie odmawia..

biankaaaaaa, dziewczyna spytała w topicu jak spotkać ciekawego faceta. Jeśli dla niego zapraszanie na kawę to codzienność, to czym dla niej jest szukanie ciekawego faceta? Też codziennością? Nie każdy facet codziennie podrywa laski, a to że nie podchodzi do niej na ulicy i prosi n kawę, tylko przy okazji przypadkowego spotkania, to tylko dobrze o nim świadczy. Jak chcesz poznać faceta wewnetrznie, skoro go wogóle nie poznasz. Spróbuj popatrzeć na sprawę trochę bardziej obiektywnie, a nie od razu wrucać wszystkich mężczyzn do jednego worka.

Gość biankaaaaaa
Prepraszamn jesli urazilam Paul... moze sie unioslam ;) po prostu smieszy mnie to gdy ktoś na pytanie gdzie spotkac fajnego.... opowiada o spotkaniu przy kasie, zwroceniu uwagi na ceny ciuchow rzucie torebki... dosc to puste... owszem nie wykluczam takich sytuacji, jednak.. traca ine czar gdy sa pozorowane ... nie zlosc sie Paul :)

Gość greg wawa1
Witam, ja jestem na poziomie, zreszta zalozylem taki topik, tyle, ze o kobietach ;)