Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co ma male pytanie

mam pytanie...

Polecane posty

od kilku miesiecy stosuje metode objawowo termiczna jako matode antykoncepcji. w tym cyklu tempertatry bylu okolo 36,4, 36,5 czyli tak jak zwykle, ale dzis rano (12 dzien cyklu) temp podskoczyla do 37 stopni.. to troche za szybko jak na moj cylk, bo to wkazywalo by na to ze juz po owulacji, a zawsze mialam owulacje wlasnie 12 dnia, a tem rosla dopiero okolo 15 dnia. do tego jeszcze nie zaobserwowalam typowego plodengo sluzu, byl i jest bialy, troche wodnisty i jest go malo, szyjka jest nisko i twarda, ale jakby lekko otwarta.zastanawiam sie czy to moze po postu jakies zaklucenie, czy juz razej jestem w fazie poowulacyjnej? ciaza raczej wykluczona, poniewaz nie wspozylam w tym cyklu, tylko petting 9dnia, ale partner nie mial wytrysku ani nie dotylak penisa, wiec raczej nie ma moziwosci przenisienia plemnikow.czy ktos moze sie wypowiedziec na ten temat?

:)

hm jesli decydujesz się na ta metodę musisz doskonale znać swoje wnętrze i mieć regularne cykle, jednak pamietaj ze pomimo 28 dniowych cykli nasze ciało zawsze podatne jest na róznego rodzaju \"zagrożenia\" dlatego wszystko mogło się zdarzyć być moze masz własnie cykl bezowulacyjny? nikt Ci tego nie powie...życzę aby ta metoda Cię nie zawiodła :)

orpocz metody objawowo termicznej jeszcze uzywamy prezerwatyw, bo musimy miec pewnosc ze nie zajde w ciaze, na co teraz nie mozemy sobie niestety pozwolic, a tabletek nie moge brać niestety..

wiem ze jest jakas szansa,ale chyba mala, skoro kochamy sie tylko w dni niepolodne i zawsze z prezetwatywa