Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przegrałem swoje życie

czy 19-letnia dziewczyna umówi się z 24-latkiem?

Polecane posty

Pewnie nie jednej to przeszkadzało, przeszkadza i będzie przeszkadzało ale takie jest życie!!! nie można od kogoś wymagać zeby byl idealny (czytaj nie mial a przed Toba innego) skoro Ty sam mialeś...

Gość spoko najpierw piszesz że
"tak się składa że jak do tej pory to ja zostawiałem a one bardzo rozpaczały. było to tym bardziej dla mnie dziwne bo ich nie kochałem i traktowałem je w 1/3 tak dobrze jak traktowałbym dziewczynę którą bym kochał. ale nie mam sobie nic do zarzucenia m.in. dlatego bo to one wykazywały całą inicjatywę" a potem nagle: "akurat tak się składa, że ja daje z siebie wszystko żeby kobiecie było ze mną dobrze, ale rozumiem że nie kazdy facet moze tak rozumowac i prawdopodbnie jest wielu facetów z ktorymi seks do najprzyjemniejszych nie należy." ty chyba jednak do specjalisty powinieneś iśc bo sam nie wiesz o co ci chodzi...

Gość facet burok jestes i tyle
... :o

ja mogę powiedziec na swoje usprawiedliwienie ze bylem pod taką presją otoczenia ze swoją prawiczkowatością zacząłem postrzegać jak jakies brzemię. i bardzo duza w tym zasluga kobiet które rozpuszczają jakies bajeczki o jakims niezbednym \'doswiadczeniu\', ze niby \'niedoswiadczony\' facet nie jest w stanie zadowolic kobiety. nie miałem przyjemności z tego seksu z niekochanymi kobietami. czułem się czasami prawie jak męska dziwka, ale miałem jakieś takie głupie poczucie obowiązku że nie mogę ich zawieść. moglbym duzo o tym napisac ale nie chce się denerwować. moze tylko dodam że \'doswiadczona\' kobieta wypadla jak dla mnie pod tym względem gorzej od 19-letniej dziewicy.

Gość jatakaja
dziwny jesteś...

Gość a ja myślę że
jesteś jakimś bajkowym idealistą Tak mam faceta ale akceptuję jego przeszłość ponieważ najważniejsze jest to że go kocham i chcę z nim być pomimo wszystko. To że miał kogoś przede mną jest czymś naturalnym, bo człowiek z wiekiem dojrzewa, ewoluuje, poznaje różnych ludzi i nie mógł on wówczas wiedzieć że spotka mnie. A to że miał wcześniej jakieś dziewczyny to wiem, że nie była to miłość skoro teraz jest ze mną, a wcześniejsze doświadczenia pozwoliły mu nauczyć przynajmniej wstępnie tego na czym mniej więcej polega związek z kobietą i dojrzeć. Powtarzam po raz kolejny. Jeżeli sam miałeś inne kobiety to nie masz prawa wymagać od tej późniejszej swojej kobiety aby była dziewicą bo to jest zwyczajnie nie fair.

Gość muszę cie zmartwic bo
z tym doświadczeniem u facetów to prawda, żadko kiedy facet rozpoczynajacy życie seksualne jest dobrym kochankiem... a kobiety często od początku sa niezłe bo one musza tylko (uproszczając to) nogi rozchylić, facet musi mimo wszystko wiecej sie postarać niz wsadzic i wyjąć...

Gość przypuszcam ze ta starsza
miała juz jakieś wymagania bo wiedziała czego w seksie chce , a młode dziewczyny często są uległe i podporządkowują sie mężczyznom, a zdziwiłbys się ile z nich udaje orgazmy żeby facet miał satysfakcje... a starsza kobieta stawia na pierwszym miejscu siebie, a ty pewnie jestes chojrak w mówieniu ,a w praktyce kiepściutko i dlatego cię rozczarowała...

rozczarowała go bo miala przed nim innych facetów a on chce zeby byl pierwszym i tym jedynymjakiejs kobitki:) moim zdaniem sie nidoczeka:D

Gość no właśnie miała innych
i on w porównaniu z tymi innymi kiepsko wypadł :-)

Gość oj prawda w oczy kole
...

Gość a ja myślę że
bardzo ciężkim jesteś typem w rozmowie

no przecież nie szukam tu jakiegoś dowartosciowania na forum chociaż jak sobie czytam to zadziwiająca dla mnie jest skala zjawiska niezaspokojonych seksualnie kobiet;) może to dlatego te dwie mnie tak lubiły;) jestem taki delikatny;)

Gość delikatny zadufany w sobie
bubek...

Gość a ja myślę że
"ja mogę powiedziec na swoje usprawiedliwienie ze bylem pod taką presją otoczenia ze swoją prawiczkowatością zacząłem postrzegać jak jakies brzemię. i bardzo duza w tym zasluga kobiet które rozpuszczają jakies bajeczki o jakims niezbednym 'doswiadczeniu', ze niby 'niedoswiadczony' facet nie jest w stanie zadowolic kobiety" Wiele kobiet, dziewczyn też odczuwa taką presje i to już w szkole. Przechwałki koleżanek nie-dziewic na temat seksu i tego jakie to one są już dorosłe i doświadczone, wyśmiewanie się z dziewic w sensie, że widocznie ich nikt nie chciał i nie mają powodzenia, że skoro nie uprawiały jeszcze seksu to zaliczają się jeszcze do dzieci i takie tam temu podobne miałam okazję zaobserwować w swoim otoczeniu jeszcze będąc zwykłą gówniarą.

Gość a od tych lasek to
potrzebujesz może zaświadczenia ginekologicznego o dziewictwie czy zaufasz na słowo?? :o

Gość chyba poszedł szukać tej
dziewicy...

Gość dziewica 17
j ajetsem dziewica a nie chcialabym kogos tak uleglego wszystkim innym-bo bycie prawiczkiem jest obciachowe-??????? czegos tu nie rozumiem ps ja bym wolala starszego bo w moim wieku wiekszosc to taki dzieci-17

Gość dziewica 17
j ajetsem dziewica a nie chcialabym kogos tak uleglego wszystkim innym-bo bycie prawiczkiem jest obciachowe-??????? czegos tu nie rozumiem ps ja bym wolala starszego bo w moim wieku wiekszosc to taki dzieci-17

Gość ale malfjkadsu
kurwa byjaj js9epfa jlaudfoiaufkl jsandflknafjoadifa BUJAJ SIE LAMUSIE

Gość Eeek
Proszę Cię, bądź trollem... Jeśli nim nie jesteś, to po prostu jesteś straszny. 1) Chcesz "nietkniętą", ale bo to takie okropne, żeby dziewczyna miała kogoś przed tobą, a sam "świeży" nie jesteś 2) To oczywiście wina nas, kobiet, że już nie jesteś "świeży", bo wywieramy presję 2) jak sam powiedziałeś, jesteś zgorzkniały i cyniczny i - jak my widzimy - jesteś głupi; czy naprawdę myślisz, że dziewczyna spojrzy Ci w dowód osobisty, żeby zobaczyć ile masz lat? Nawet tak blisko nie podejdzie:/ I jakby co to mam 20 lat, "nietknięta" i sflustrowana tez nie jestem;)