Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragicznie zafascynowana

Roman jest przystojny

Polecane posty

męski, wysoki, ma ładna twarz. przyjrzyjcie mu sie z innej strony.

Gość Yovisna
Jest zdrowo walnięty w dekiel, jego poglądy są podobne do poglądów mojej 80-letniej babci. Ale jedno trzeba mu przyznać: to jest mój typ faceta.

Gość bezgranicznie zakochana
tak i ten kamienny wyraz twarzy...:classic_cool:

:::::D mój tez:) operatywny w dodatku, nie da sie złamac i stłamsić, brnie do przodu, walczy , zapewnia tym samym byt rodzince i ma wszystko gdzieś. Robi swoje. odwazny. A to ze się kazdy do niego czepia no cóż. Nie bardzo wiem jakie ma poglądy on i twoja babcia bo nie zajmuje sie polityką , romkiem i rydzykiem. Moze napiszesz o tych poglądach?

a który? Bo ten, którego chyba masz na myśli to nie za bardzo... wysoki to jest i tyle twarz nabzdyczonego jedenastolatka męskości to też jakoś nie widzę, ani na twarzy ani gdzieindziej, chociaż fakt, aż tak dokładnie to się nie przyglądam w zasadzie to odwracam wzrok, jak się tylko pojawia na ekranie to może umknęła mi ta jego męskość

a co ma się śmiac jak nastoletnia cizia? on wie kiedy ma sie śmiać, kiedy bawi się z dziećmi, przytula zonę, rozmawia z rodzinką, tutaj ma byc powazny i rozmawiac powaznie.

ewa33 przyjżyj sie uwaznie :D, oj przyjrzyj się.

nikomu sie nie podoba więcej?:(

dla mnie to on jest wręcz aseksualny kilka razy się przyjrzałam i mnie zemdliło, więcej nie będę patrzeć

Gość kociamber
wysoki jak brzoza a głłłłłłłłuuuupi jak koza :O

nie chodzi o to abyscie pisały sobie dowcipy ze leper się podoba czy oleksy czy wałęsa. tu chodzi o romka. jest przystojny w porównaniu do ziobro z alfią grzywką i w porównaniu z całą reszta polityków którzy juz powinni siedziec w domu i wnuki bawić.

Gość sprawa gustu
albo jego braku :O

a ja nadal powaznie- ma jeszcze piekne duze oczy. żal mi go ze na niego najeżdzają. Chłop chce by w Polsce było dobrze, by był spokój, czytso, bezpiecznie a tu takie ataki na niego. Moze niechce żle? chce by w Polsce było biało ze tak powiem, aby ni ebyło na ulicy całujących się gejów, moze i ma rację ale i tak pewnie nie zmieni tego, coraz więcej przyjeżdza do nas obcokrajowców, coraz więcej ujawnia się gejów. Sama jestem za tym by nie adoptowali i nie slimaczyli sie na ulicy. czy naprawde on taki zły chcąc by opieka medyczna była w szkole i matura z religi? a niech sobie będzie, mi tam wisi. Moze nasze dzieci będą bardziej katolickie bo widac ze wszystko upada.

Gość I najważniejsze
nie lubi ZBOCZEŃCÓW !!!!

Gość romek na prezydenta

Gość A głos
Roman ma bardzo fajny, męski głos.A w ogóle przypomina mi Don Kichota Wzrostem .........i też walczy z wiatrakami.