Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka22

Chcialabym kupic wibrator ale nie wiem jaki

Polecane posty

Gość dorotka22

Macie jakies w tym doswiadczenie? Pomozcie.

Gość woda mineralna
na zasilacz nie na baterie bo padaja szybko

Gość tragicznie zafascynowana
nie masz faceta?

Gość dorotka22
Chodzi mi bardziej o ksztalty, rozmiary itd. Nic sie na tym nie znam.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeh
Ale jak ci mamy w tym doradzic niby? Kazda lubie inne ksztalty i rozmiary :>

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeh
Ale jak ci mamy w tym doradzic niby? Kazda lubi inne ksztalty i rozmiary :>

Gość dorotka22
Jestem nie atrakcyjna. Chlopacy mnie zawsze wykorzystywali, mam juz tego dosyc.

Gość banalny analny
kup se taki anal ityczny . polecam ci lokówke 1000w

Gość dorotka22
To jest przeciez forum dla kobiet. Nie wierze zeby nikt tu tego nie urzywal. Wstydzicie sie?

Gość isssoldinia
Ja mam taki standardowy, zloty sztywny.. klasyka :) i taki polecam :) dostalam go od mojego ukochanego ( zawsze chcialam miec) traktujemy go jako bardzo fajny gadzet w naszej sypialni... bardziej do stymulacji lechtaczki. Mamy kosmiczne zycie erotyczne!!! polecam!!!!

ja to bym sie wstydziła przy facecie uzywac palców czy innych przedmiotów do masturbacji bo robiłabym smieszne miny przy podnieceniu , wolałabym aby nie widział takich min , nadymań, steków.:)

Gość isssoldinia
a to zupelnie bez sensu... z takim podejscie nie bedzie Ci nigdy dobrze z mezczyzna.. nie mozna sie ograniczac i hamowac, steki, jeki i miny to cos naturalnego bardzo... mmmm.... juz chce do domku ;)

Gość isssoldinia
a to zupelnie bez sensu... z takim podejscie nie bedzie Ci nigdy dobrze z mezczyzna.. nie mozna sie ograniczac i hamowac, steki, jeki i miny to cos naturalnego bardzo... mmmm.... juz chce do domku ;)

polecam taki mały nazywa się lady fingers, dostałam go kiedyś na urodziny i muszę przyznać że jest świetny!!

ale wydaje mi się ze jestem smieszna wtedy robiąc dziwne miny, nadymania i sztywnienie ciała.wstydze sie jak patrzy.

Gość isssoldinia
bez powodu... ja nawet czasem nie wiem jak wygladalam i co robilam.. wczoraj np mielismy w domu znajomych.. kochalismy sie na podlodze, zeby bylo cicho... a bylo mi tak cudownie, ze podczas )orgazmu stracilam swiadoosc... :) pozniej nawet nie wiedzialam czy krzyczalam czy nie..

Gość malutka brunetka
Ja mam czarnego gumowca, 22cm !

ja zawsze mam swiadomoś i walcze z tymaby juz ten orgazm przyszedł bo nie znoszę sie tak nadymac, i stękac ......strsznie długo to trwa i mam wrazenie ze go ręka boli i ja sie spiesze by juz było po. mam łechtaczkowy i on to widzi:( jakbym miała orgazm pochwowy to małe piwo bo i tak leżąc na mnie czy bedąc z tyłu nie widziałby mnie. a tak? widzi wszystko kazdy mój grymmas, stęk, jęk i te smieszne miny moje. zaciskanie zębów, otwieranie ...ah wstyd mi

Gość dorotka2111
Uzywaj palca, przynajmniej jest cieply

Gość tyttus
Sama powinans wiedziec co lubisz. Jak lubisz tylko piescic lechtaczke to kup sobie maly. Jak chcesz cos czasem albo czesto wsunac do srodka albo lubisz uczucie wyplenienia, musisz kupic wiekszy. Jaki duzy ? :) Taki zebys sie czula tak wypelniona jak potrzebujesz ;) Niektore maja bardzo szybkie i "bzyczace" wibracje, inne z kolei sa wolniejsze ale za to mocniej pulsujace. To jednak czego naprawde chcesz poczujesz dopiero na wlasnej skorze, musialabys sie wiec wybrac do jakiegos seks shopu ktory ma takie zabawki. Czasem wsuwaja baterie i pozwalaja poczuc jak dziala (na dloni oczywiscie). Bardzo fajne jest takie probowanie bo nie sposob sie przy tym nie podniecic. Od razu wyobraznaa podpowiada jak to bedzie sie czulo na cipce ;)

Gość tytus
hehe

czy wibrator wydaje jakieś dźwięki jak jest włączony? Pytam,bo chciałam sobie kupić,ale mam rodzinę w domu i nie wiem,czy nie będzie zbyt głośny? W skali 1-10 jak głośno \'\'chodzi\"?

Kup po prostu żelowy w średnim rozmiarze by na wszelki wypadek przyszłemu chłopakowi nie robić konkurencji i nie zawyżać poziomu przyzwyczajając sie do dużego rozmiaru. A jak mówią seksuolodzy wibrator ma byc uzupełnieniem, a nie zastępcą mężczyzny. No i łatwo wpaść w uzależnienie. On zawsze jest sztywny, nie ma humorów i tylko czasami baterie padaja;)

na pewno nie :) :) :) to nie młot pneumatyczny ;)