Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue180506

namietnosc,adoracja....

Polecane posty

Gość blue180506

W czasach gdy dla wiekszosci liczy sie tylko pieniądz zatraciły sie gdzies w pogoni za nimi niektóre jakze wazne sprawy jak namietnosc,porzadanie,adoracja.... Zapewne kobiety jak i faceci doswiadczaja tego...Pieniadz to wazna rzecz owszem ale czy najwazniejsza...? Nie sadze... Jestem facetem i tak sie złozyło ze moja druga polowa robi kariere..Fajnie ciesze sie z tego bo dzieki temu mozemy pozwolic sobie na wiele.Ale to nie wszystko ..brakuje mi tego co jakos uciekło...Brak namietnosci,czułosci,adoracji....Czasami czuje sie ,,zanidbany'' emocjolalnie,brakuje mi tego co zatraciło sie . Chciałabym poznac kobiete ktora podbnie jak ja czuje to samo..brak jej na codzien namietniosci czułosci,adoracji..szybszego bicia serca...dla ktorej po za sfera materialna licza sie takze i inne sprawy...

Gość bzdury..........
jednym slowem- szukasz kochanki, trzeba bylo tak od razu :D powodzenia

ale kawę chociaż postawisz? :) Bo ten tekst o materializmie niepokojący jest.. :D

Gość bzdury..........
znudzona- na pewno postawi, tyle ze on pisze, ze oprocz spraw materialnych chce przyjemnosci obustronnej ;) wiesz, zeby mu kochanka mowila jki jest slodki, madry i przystojny i ze innego nie chce

Gość bzdury..........
taak, kawa dobrze zaparzona i najlepszej jakosci jest grzechu warta :D

Gość blue180506
oczywiscie ze kawe postawie.

Gość marzycielkax
Blu, podobnie jak Ty mam wrażenie, że coś się po drodze zgubiło. Sprawy codzienne, rutyna, przyzwyczajenie, to wszystko zabiło te piękne uczucia, motylki odleciały...:( Też bym chciała, chociaż przez chwilę poczuć się jak dawniej...

Gość red 180506
:D

Gość blue180506
marzycielko widze ze jest u nas podobnie.tez chciałbym to poczuc nie koniecznie tylko przez chwilke.chciałbymCie poznać choc na mailu.czy to mozliwe....?

Gość bzdury..........
czlowiek potrzebuje podniety, nowych bodzcow, taka jego natura, co wcale nie znaczy, ze jest poligamiczny, kierunek glowny to monogamia, a wszelkie odstepstwa sa chwilowe- tak to ogolnie wyglada.Niektorzy bodzcow szukaja w zwiazku, kiedy sie nie udaje, eksploruja poza zwiazkiem

Gość marzycielkax
podaj odezwę się

Gość blue180506
romulus3@o2.pl

Gość marzycielkax
poszłooo

Gość blue180506
przyszło :) dzięki, to kiedy ta kawka? ;) moja miła marzycielko?

Gość blue180506
ach przepraszam- dziękuje znudzona, od Ciebie marzycielko jeszcze nie dotałem maila

Gość marzycielkax
kawka tylko rano na śniadanie

Gość marzycielkax
no proszę ile pań spragnionych namiętności, miłości... czy aby dla wszystkich wystarczy...?

marzycielko jeszcze nie przeczytałem.swoj profil zabezpieczyłem przez innymi.od tej pory bede pisał do ciebie tylko z maila.

Gość blue1805062
tylko, czy ona jeszcze w to uwierzy, a może uwierzy, choć nie powinna :O :O netowy naciągacz :D i kolejna naiwna biedaczka

Gość marzycielkax
fałszywku, nie taka ona znowu biedna :)

Gość bzdury.............
Macie oto przyklad- tak to wlasnie schematycznie wyglada :) Tak to dziala......;) 🖐️

Gość bzdury.............
Jeszcze cos- to szybsze, anizeli zamowienie zakupow przez internet z ekskluzywnego supermarketu ;)

bzdury.. no co chcesz - szukali się i znaleźli - bardzo romantycznie. Może coś z tego pięknego będzie...

Gość bzdury.............
znudzona- :) bo jakaz sztuka w tym supermarkecie/hipermarkecie netowych kreacji sie znalezc? zadna ;)

Gość bzdury.............
znudzona- :) bo jakaz sztuka w tym supermarkecie/hipermarkecie netowych kreacji sie znalezc? zadna ;) a co do tego czegos pieknego.....no coz, jakos trudno mi uwierzyc aby na smietniku wartosci wyrosl storczyk, on potrzebuje dobrego podloza

real ZAWSZE to weryfikuje, ja bym się nie martwiła o losy kupującego i kupowanej. Zazwyczaj występują dwa warianty: 1. Tzw miłość internetowa, gorrrące maile, seks przez gg i szeptanie do słuchawki (komu to szkodzi - niech sobie mają) 2. Wstęp drogą elektroniczną, od 1 do kilku spotkań na żywo. Chyba, że któreś się zakocha się