Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sally Hansen

Kto używał rozjaśniacza do twarzy tej firmy?

Polecane posty

Gość Sally Hansen

Prosze podzielcie się ze mną informacjami; 1. Jakiego dokładnie preparatu używałaś? (do rozjasniania twarzy, czy tego do rozjasniania włosków na twarzy i rekach) 2. Na jak długo Ci starczył? 3. Gdzie go kupiłaś? 4. ile zapłaciłaś? 5. Czy pomógł? :) Czekam na wypowiedzi, bo nie wiem gdzie to kupić i czy w ogole warto.

Gość kolargolka
ja mam do ramion,nóg i twarzy(czy jakoś tak) kupiłam we wtorek zapłacilam 36zl i jakies grosze nie chwycił wszystkiego😠

Gość Sally Hansen
Dziękuje za odpowiedź. A gdzie kupiłaś ten rozjaśniacz? Czy jak się nałoży taki krem na twarz (na brodzie delikatne ciemniejsze włoski) to czy w tym miejscu skora nie zrobi sie biala czy jasniejsza od reszty?:)

Gość kolargolka
kupiłam w sklepie z markowymi kosmetykami (perfumy i art. do makijarzu) bo tylko tam znalazłam:) Ty wiesz,że mam jaśniejszą skóre o tym zapomniałam:-)

Gość Sally Hansen
Ja kompletnie nie wiem do jakiego sklepu podejśc by coś takiego dostać? mieszkam w katowicach, ale i w bielsku bardzo często jestem.. może ktoś będzie wiedział gdzie mam zajrzeć ;) A cena troche szokuje, ciekawa jestem jak długo jest taki efekt jasniejszych włosków i czy na długo starcza taka tubka.. pozdrawiam i dziekuje raz jeszcze za odpowiedź 🌻

nie wiem na ile starcza bo rzadko używam myślałam,że tam jest tak jedna tubka i dwie butelczki(jedno to ptrzed rozjasnianiem sie używa) to sie miesza i nakłada na 8mnniut kupiłam to w małym sklepie z kosmetykami czytałam ze jest np w galerii centrum(może jest w Kaytowicach?)

Gość Sally Hansen
Tak, tylko raz probowalam rozjasnic woda utleniona i zostaly biale plamy na skorze :-o dzieki za odzew 🌻