Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D. I. A. N. E. 3.5.

Ile czasu po odstawieniu DIANE 35 pryszcze wróciły????

Polecane posty

Gość D. I. A. N. E. 3.5.

Bo ja już zaczynem się bać :(

Gość ksoi
Nie wróciły :)

Gość cóż
w moim przypadku po miesiącu i przeżyłam horor ale jak widać z powyższej odpowiedzi nie każdego musi to spotkać

Gość ameryka
mi praktycznie od razu, ale zaczelam chodzic do dermatologa wiec juz ich nie mam.

Gość po 9 miesiacach nawrot ale nie
wiem czy to był nawrot czy cos innego spowodowało ze wrociły... one moja buzie kochaja po prostu i nieszcza mi zycie niestety...

Gość jjdfkdjdfhhfdhfd
Za pierwszym razem pryszcze zeszły całkowicie, odstawiłam i bardzo silny nawrót miałam tak po 4- 5 miesiącach. Teraz biorę drugi raz, odstawiłam i nie wiem będzie nawrót czy nie będzie.

Gość --------1984___________
ja brałam przez prawie 2 lata, odstawiłam i prychole wróciły po miesiacu z podwojoną siła:(, to był najwiekszy błąd jaki mogłam zrobić, zaczynajac brac Diane35, do tego przytyłam niemiłosiernie i nie potrafie wrócic do swej normalne wagi(szczególnie brzuch sie zrobil Big:o) ale tak jak ktos napisał wyzej, chyba nie każdego to spotyka...

Gość jjdfkdjdfhhfdhfd
Diane najlepiej brać 3 m-ce. No chyba, że po tak krótkim czasie nie widać poprawy, to rzeczywiście brać tak do pół roku.

Hej. Brałam Diane 35 przez okres pol roku - rok (nie pamietam dokladnie). Brałam ją wyłącznie w celach antykoncepcyjnych. Odstawilam tabletki na miesiac, po tym czasie zaczelam brac inne. Mam juz prawie 26 lat, a moja twarz wyglada teraz jak buzia 15 letniej dziewczynki w okresie dojrzewania - cała w duzych, ropnych wypryskach :/ Tragedia!! Nie wiem co robic, chyba musze przeczekać... no iczekam tak juz okolo miesiaca. Moze w koncu przestana wychodzic... :( Ogolnie po tym fakcie nie polecam Diany, z dwoch powodów głównie: ma bardzo wysoką dawkę hormonów (nie tak jak leki typu Harmonet, Cilest, Logest, Yasmine itp) i u mnie powodowala bardzo duze wahania nastrojów i drastycznie zmniejszyla moja ochote na sex, no i drugi powod to oczywiscie cera po odstawieniu tabletek....

Gość ztw
mi sie nasilily W CZASIE brania tego j.e.b.a.n.e.g.o ... g.o.w.n.a dlatego miedzy innymi musialam odstawic, zle sie po tym czulam, nasilila sie depresja, spuchłam. a to dziwne bo najprawdopodobniej mam pco, więc powinno pomóc... :(

Gość ztw
mam bardzo widoczny łojotok, po odstawieniu diane wrócił do poprzedniej "normy" :O:O:O czyli dalej spływają mi pokłady łoju.... wiecie może dlaczego tak na niektore dziala ten "lek"? bo lekarze nie maja koncepcji...

Gość molli
ja bralam diane 35 przez 2 lata przytylam, ale cera sie poprawila... teraz nie biore, z cera jest troche gorzej bo pojawila mi sie kaszka na czole i pare wiekszych prycholi :-( w dodatku strasznie przetluszczaja mi sie wlosy :-( ale ogolnie moja cera jest ladniejsza niz przed braniem lekow

po pół roku wrócily i trwaja póki co 4 miesiąc.Koszmar

ja brałam prawie 3 miesiące odstawiłam w srodku trzeciego listka bo strasznie puchłam i miałam dosc i teraz mam całą twarz w kaszce jak dorwe mojego ginekologa to powiem mu co na ten temat sądze

Gość koszmarrro
po miesiącu wróciły z typowym lojotokiem, a po dwóch mam straszny lojotok, małe krostki, zaskórniki nawet na linii włosów nie nadążam z \'maskowaniem\' tego gówna, cała twarz mnie boli. Brałam diane ponad rok na podwyższone: teststeron i androstendion. Teraz nie wiem jaki mam w środku \"układ sił\", ale wiem, że nigdy!!! nie było tak źle z cera i włosami-koszmar.Aha, no i narazie nie mam okresu. Jak sobie radzicie z tymi nawrotami łojotoku??? (do tych , którym to się przydażyło)

a mnie w ogóle na pryszcze nie pomogły:-o jak dalej mi wyskakiwaly tak jak bralam tez wyskakiwaly...fakt ze nie mam ich wielu od czasu do czasu jeden lub dwa gdzies wydkoczą ale diane w ogole mi nie pomoglo...wlasnie...:-o

Brałam Diankę przez pół roku potem ze względu na złe samopoczucie przerzuciałam się na Regulon. Po jednym i po drugim pryszcze zniknęły jak zaczarowane. Okazało się jednak że po regulonie też zamieniam się w czarownicę i obecnie już pół roku nie biorę nic. Wyskoczy coś od czasu do czasu ale jakiegoś szczególnie duzego wysypu nie widzę. Jest ich na pewno mniej niż było przed pigułkami. Widać nie koniecznie musza wrócić :)

Gość Debbie5
Zgadzam się! U mnie cera bardzo ładna mimo, ze już od jakiegoś czasu nie biorę tabletk. Także nie ma co się martwić na zapas!

Gość a23b
nie pryszcze nie wrociły (brałam prawie 2 lata, od 2 nie biore) ale wrocila świecająca cera :( tak samo po syndi

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
po 2 miesiącach...2 razy gorsze.

Drogie kobietki leczyłam zmiany skórne dwa razy tabletkami Diane (za każdym razem coś około roku) po odstawieniu tych tabletek po dwóch miesiącach zaczyna się znowu ten koszmar. Wypryski w małej skali na twarzy ale za to dekolt, ramiona i łopatki wyglądają jak pobojowisko... :( Trzeba się rozebrać bo robi się coraz cieplej a ja wstydzę się gdziekolwiek pokazać. Te tabletki mi pomagały ale nie chcę już ich brać. Może ktoś mi coś doradzi??? Jak nie będę miała innego wyjścia to odwiedzę gabinet ginekologiczny ale najpierw zmienię lekarza bo ten mój to straszny cham.

Gość dobrze ze znalazłam ten topic
znaczna ilość odp jest twierdząca, nie zaczęłam brac diane a miałam, nie będę pogarszac stanu cery