Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsylwia

RZESZóW - RAZ JESZCZE.....

Polecane posty

Gość dsylwia

Witam po raz kolejny, mam nadzieję, ze odezwą się dziewczyny, które są w ciąży albo już urodziły. Napiszcie jak się czujecie, skąd jesteście, w którym miesiącu ciąży, do jakich lekarzy chodzicie i gdzie zamierzacie rodzić...... Mam wrażenie że wszystkie rejony Polski są na forum a Podkarpacia jak na lekarstwo...... A wiadomo, że w ciąży każda informacja jest ważna, każda opinia i zdanie mam, zarówno tych, które mają to już za sobą jak i tych co są na tym samym etapie.... Ja mam na imię Sylwia, jetem w 13 tc., mieszkam koło Przeworska, ale rodzić będę w Rzeszowei na Szopena - cały czas myślęczy naturalnie czy przez cesarkę.... Martwi mnie trochę fakt "niemożności" wynajęcia położnej i zzo - stąd myśl o c.c. A moim lekarzem jest T. Kluz. Pozdrawiam wszystkich.

Gość dsylwia
... więc jednak z Rzeszowa i okolic nikt tutaj nie zagląda .....:-(

ja zagladam ale jest wiele tematow gdzie probuje sie zebrac podkarpacie i nicz tego nie wychodzi - niestety a szkoda :(

hej, też jestem z podkarpacia, dokładnie z Rzeszowa :) obecnie jestem w ciąży - 14 tydz 5 dzień :) jeżeli chodzi o poród to Szopena nie wchodzi w grę, leżałam już raz na patologii ciąży , niestety poroniłam i za drugi raz tam podziękuję... prawdopodobnie będę rodzić na \"górce\" czyli na Lwowskiej :) dopisujcie się dziewczyny bo fajnie by było mieć kontakt z przyszłymi Mamami z tego samego rejonu :):)

Gość PAULINA80
JA RODZILAM W PRZEWORSKU I JESTEM ZADOWOLONA,CHODZILAM DO DR RUDNICKIEGO. A RODZILAM ROK TEMU.

czesc no ja jestem w 25 tyg i bede rodzic na szopena choc do konca nie jestem przekonana do tego szpitala. Bylam tam na poczatku mojej ciazy jak byla zagrozona i najgorzej nie bylo. Jedyne co mnie sie tam nie pododbalo to to ze niektore polozne chamskie do potegi... ale z drugiej strony wszedzie trafi sie taka co ja cos ugryzie. No i jak ktos chce miec cc to tez polecam ten szpital: robia cc nawet przy malym wskazaniu a blizny ladnie zszyte.