Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załam

Co to może byc? depresja, żal? Co robić? Mam dosyć...

Polecane posty

Gość załam

az mi trudo pisac, zeby nikt nie pomyślał, ze coś ze mną nie tak..no więć w zeszłym roku w wypadku zginął chłopak w moim wieku, którego nawet nie znałam. Dopiero co wziął ślub, miał całe życie przed sobą, karierę, spełniał własnie swoje największe marzenia, żył jak w bajce...no i wszystko ok...tragedia jak targedia...tylko ja od tego czasu non stop siedze na blogach, forach i czytam wszytsko co jest z nim związane, mysle o tym codziennie, czasmi rycze, już mnie to na prawde dobija i chce przestac, ale nie potrafie sobie z tym poradzić...i to nie ejst tak, że mi sie nudzi...mam rodzine, prace, kochającego chłopaka, przyjaciół, ale boje się ze przez to użalanie wpedze sie w jakas depresje...pierwszy raz w zyciu ammcos takiego...pomózcie...nie ejstem chora psychicznie

Gość poczytaj dobrze to
dziewczyno, martw sie o siebie a nie roztrzasasz cudze nieszczescia.

To jest niestety ope tanie. Powinnas skontaktować sie z egzorcystą. Poszykaj w Internecie. Wszystko bedzie dobrze i wyjdziesz z tego szybko.

Gość Poraroku
Myślę,że potrzebna jest tu pomoc psychologa. Kilka sesji-może uda Ci sie uwolnić od tych natrętnych myśli.Trzymam kciuki!!!

Gość hm prawdopodobnie
duch chlopaka chodzi za toba, kaze o sobie myslec, powinnas isc do egzorcysty, powaznie albo chociaz do energoterapeuty skad w ogoel wiesz o nim? mieliscie jakichs wspolnych znajomych? Moze on chce cos przekazac, moze ma cos do zalatwienia, co nie pozwala mu odejsc spokojnie do gory i chce to zalatwic przez ciebie...

Gość Leonela
yez tak mialam jak dowiedzialam sie o śmierci aaliyah, byla moja rowiesnica, nie potrafie zrozumiec dlaczego tak sie satlo, choc jej nie znalam to wiem, ze wszyscy ja kochali, byla prmykiem slonac dla kazdego, miala rodzine, chlopaka, slawe, choc minelo juz ponad 5 lat, wciaz nie potrafie zroumiec dlaczego tacy ludzie musza umierac tak wczesnie, a ja, ktora czesto marnuje swoje zycie, zyje, czemu tak jest, jest sie nad czym zastanawiac, to moze sklonic do reflaksji nad wlasnym zyciem :(

Gość Leonela
dodam, ze doskonale Cie rozumiem, bo o aaliyah mysle caly czas, a niebawem wybieram sie w daleka podroz, bede leciala samolotem, wiec mam takie glupie mysli...

Gość Leonela
poszlas juz spac?

Gość zalam
dziueki wszystkim za odpowiedz....to mnie wystraszyliście;-( Kurcze nawet jak cos chce to niech to przekaze i da mi spokój. Nie wiem przez sen albo jakoś...nie znałam go, ale był 'popularny'...

Gość zalam
aha! i ta osoba też mnie nigdy nie widziała ani nie słyszała o mnie...kurcze czy to na prawde opętanie? A Ciebie długo jeszcze po posmierci aliyah to dręczyło?

Ej dziewczyno to jest zwykłe zaburzenie psychiczne a nie jakieś opętanie słuchasz tych bzdur i wierzysz?? Wstrząsnęła cię śmierć i związane z nią cierpienie i tyle, to jest normalne. Mnie np. wstrząsnęła śmierć Niemena, ale do tego stopnia, że ściągnęłam wszystkie jego albumy przeczytałam chyba wszystkie możliwe biografie związane z nim dodam, że wcześniej kompletnie mnie nie interesował, to była raczej obsesja a nie opętanie.

Gość zalam
dzieki:-) w sumie to bardzo racjonalne wytłumaczenie i mam nadzieje ze tak jest:)

Gość Sunny123
Chodzi o Arka Golasia?

Gość Za duzo empatii
Ja tak mialam wlasnie z Arkiem Golasiem i Beksinskim