Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typowo oziębła

Sex nie sprawia mi żadnej przyjemności.

Polecane posty

Gość typowo oziębła

On wkłada członka do pochwy, rusza nim, zmieniamy pozycje, całość trwa 30 minut, prócz tego długa gra wstępna i nic żadnej przyjemności. To nie jest dla mnie nie przyjemne, ale nie jest też przyjemne. Jeśli chodzi o oral to ja lubię go robić, ale nie lubię jak facet mi to robi. Masowanie łechtaczki pomaga, ale nie chce mi się tego robić, a facetowi byłoby cięzko robić to co do niego należy i jeszcze mnie tam masować. Co z tą rozkoszą, z tym niesamowitym podnieceniem o którym tyle piszecie?? Co to orgazm?? Mam 28 lat, miałam 3 partnerów sexualnych, tego z którym jestem obecnie kocham do szaleństwa, a mimo to nic....

koniecznie idz do seksuologa to jest pardzo powazny przypadek

Gość ciekawe......
my baby mamy czasem taką blokade w głowie...i nie umiemy sie otworzyc na partnera...czasem sama się na tym łapię,facet może nawet na uszach stanąć a tu dupa zimna...w moim przypadku tylko czasem,ale i tak się zemnie nabija,że masturbuje sie wibratorem a on nie ma języka na baterię;)jak masz blokadę to walnij sobie pare kielichów..wiem namawiam do picia:D ale czasem pomaga:)

Gość typowo oziębła
To znaczy odczuwam przyjemność obcowania, uwielbiam pocałunki, mam motylko w brzuszku, lubię jak mnie dotyka. Ale brak orgazmu, takiego dzikiego pożądania. Nie pójdę z tym do lekarza, przeciez nie wszystkie kobiety mają orgazm pochwowoy.

Musze cie zmartwic, ale ja np. zdecydownaie nie wyobrazam sobie zycia z kobieta ktra nie lubi seksu. Bez kobiecego rogazmu, po jakims czasie wszystko to staje sie jakas dziwna jednostronna gimnastyka o ktora w dodatku trzeba prosic. Wiem ze napisals, ze w sumie to nawet lubisz dawac oral, ale i tak, ja nie chcialbym ciaglych \"przyslug\" w tej dziedzinie. Wspolczuje ci dziewczyno i mam nadzieje ze twoj facet nie czuje w tych sprawach tak jak ja ...Bo to nie twoja wina a bedziesz miala ciezkie zycie ...